Starten met data invoeren

Je hebt een abonnement op GS1 Data Source en wilt aan de slag. Gegevens invoeren kan via een eigen applicatie, een oplossing van een implementatiepartner of de GS1 webinterface.

Voorbereiding op het invoeren van productdata

In het datamodel vind je de productdata die wordt gevraagd. Handig om hier ter voorbereiding naar te kijken. Bekijk ook welke productdata er per wetgeving nodig is.

Hoe werkt de webinterface?

De webinterface is de gebruikersomgeving van GS1 Data Source. Om je hier wegwijs in te maken zijn er diverse instructievideo's over:

- Circle Check

Inloggen webinterface en data invoeren

Je kunt ook direct naar inloggen op de webinterface van GS1 Data Source. Inloggegevens ontvang je per mail.

- Circle Check

Het publiceren van data naar iemand of een groep

- Circle Check

Digitale bestanden (documenten) uploaden

e-learning - Aan de slag met GS1 Data Source

Naar de e-learning

Doorpubliceren van ontvangen artikelgegevens

Dit is voor groothandels. Naar de uitleg

X