Medewerker datakwaliteit

Solliciteer nu

Wat vragen we

Wat krijg je

Wat vragen we

 • Mbo+ niveau
 • Accuraat en oog voor detail
 • Affiniteit met systemen en applicaties
 • Ervaren gebruiker van MS Office, met name van Word, Excel en Powerpoint
 • Goede kennis van Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk

Wat krijg je

 • Markconform salaris
 • Bonus van maximaal bruto maandsalaris op jaarbasis
 • 24 tot 40-urige werkweek
 • 38 vakantiedagen op fulltime basis
 • Aantrekkelijk en duurzaam mobiliteitspakket
 • Reiskosten en thuiswerkvergoeding
 • Collectieve en individuele trainingsmogelijkheden
 • Nieuw kantoor in Stadshart Amstelveen, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken
 • Laptop

Vacature

Sluit je aan bij ons dynamische Datakwaliteit team, dat zich richt op het waarborgen van de integriteit van gegevens binnen de datapool GS1 Data Source. Deze cruciale datapool voorziet Nederlandse retailers van essentiële productinformatie voor hun bedrijfsvoering. Als Medewerker Datakwaliteit speel je een centrale rol in dit proces door ervoor te zorgen dat alle data accuraat, volledig en actueel zijn volgens vastgestelde standaarden en richtlijnen.

Met jouw scherpe oog voor detail filter je de benodigde gegevens om controles te kunnen uitvoeren en detecteer je eventuele fouten. Hierdoor kunnen klanten vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze productinformatie.

In het Datakwaliteitsteam rapporteer je aan de Coördinator Operations & Product development en werk je nauw samen met je teamgenoten in het team Datakwaliteit evenals met je collega’s van Relatiemanagement, Standards & Applied Knowledge en IT om ervoor te zorgen dat alle productdata consistent en actueel blijven. Met jouw bijdrage versterken we de positie van GS1 als de toonaangevende bron van hoogwaardige productinformatie voor de Nederlandse markt.

 

Situatie uit de praktijk

Je start de dag met een data check van een (online) etiket van een pot pindakaas. De online etiketdata vergelijk je met de etiketinformatie van de pot en registreert dit in een bestand. Vervolgens check je etiketten van een fles shampoo, een zakje drop en een blik bonen. Kloppen de (online) etiketten met de data in de datapool? 's Middags staat er nog een korte training met een collega op de agenda, omdat er binnenkort in de richtlijnen iets gaat wijzigen. Je sluit de dag af met het sturen van paar mails.

Ontwikkeling en opleiding

GS1 is een kennisorganisatie, leren staat dan ook centraal. Opleiding en ontwikkeling stimuleren we in verschillende vormen: van een collectieve opleiding met de hele organisatie of afdeling tot e-learnings, webinars en internationale courses. We werken hybride en zoeken elkaar graag op in Amstelveen om onze kennis met elkaar te delen en samen resultaten te behalen. We vinden het belangrijk dat talenten volop worden benut. Binnen de organisatie is er ruimte om door te ontwikkelen, maar er kunnen zich ook kansen voordoen op andere afdelingen.

Solliciteer nu!

Werken bij GS1 Nederland

GS1 Nederland is een platform en serviceorganisatie voor het delen van productdata. De organisatie is het enige officiële verkoopkanaal voor artikelcodes en helpt klanten op weg naar efficiënte, transparante en duurzame ketens. Dat kan als je producten en locaties uniek identificeert en daar productdata aan koppelt. Het delen van data gaat vaak over landgrenzen heen. Met de internationaal gebruikte standaarden en oplossingen kunnen bedrijven over de hele wereld gebruikmaken van dezelfde data.