Adobestock 296118696 (1) (1)

Agrarisch & vers

Identificeer producten en locaties, traceer producten en zorg voor goede productdata

Consumenten en overheden vragen om steeds meer productinformatie en bedrijven moeten steeds efficiënter werken. Ook worden data over productveiligheid en duurzame productie van versproducten steeds belangrijker. We helpen bedrijven te voldoen aan de groeiende informatiebehoefte voor een efficiënte en duurzame keten.

Met GS1 kun je werken aan:

1

Alles start met unieke identificatie

Je hebt een unieke GS1 artikelcode (GTIN) nodig om je product overal ter wereld te verkopen. En rechtstreeks met consumenten communiceren kan met de QR-code van GS1.  

2

Juiste productdata voor logistiek, overheid en consument

Met goede productdata kun je de juiste producten aanbieden: online én in de winkel. En productdata zijn ook essentieel voor logistieke processen en om te voldoen aan wetgeving. 

3

Efficiënte en duurzame keten

Steeds meer productinformatie is nodig om efficiënter samen te werken in de versketen. Locatiedata (GLN) en data over de duurzaamheid en voor het traceren van versproducten worden steeds belangrijker.

GS1 werkt samen

Om er zeker van te zijn dat wat GS1 doet aansluit bij de behoefte van bedrijven in de sector, maken we met hen afspraken over hoe GS1 producten en services ingezet kunnen worden.

We werken nauw samen met FrugIcom, Fresh Upstream en andere (branche)organisaties.

 

Meer weten?

Advies of hulp nodig bij het gebruik van de GS1 oplossingen? Tom Quets helpt je graag verder.