GS1 Data Source voor doe-het-zelf, tuin & dier

Via GS1 Data Source delen fabrikanten en groothandels eenvoudig productinformatie met hun klanten (retailers).

Hoe dat werkt? Bekijk de video.

Eén bron voor productdata voor iedereen

Leverancier, fabrikant of groothandel?

Voer je productinformatie in GS1 Data Source in en bepaal zelf wie je data ontvangt. Je hoeft de informatie maar op één plek te onderhouden. Wel zo efficiënt!

Retailer of groothandel?

Met GS1 Data Source beschik je altijd over actuele artikelgegevens die je nodig hebt voor de dagelijkse operatie: logistiek, websites, schappenplannen, voldoen aan wetgeving en nog veel meer.  

Datakwaliteit van groot belang

Bouwmarkten, tuincentra, consumenten. Iedereen moet kunnen vertrouwen op goede productinformatie. Maar ook afbeeldingen en digital assets zijn belangrijk om de consument in zijn informatiebehoefte te voorzien. De uitdaging daarbij is om productinformatie in GS1 Data Source op orde te krijgen én goed houden. 

Data voor de hele Benelux

Delen van data gaat vaak over landgrenzen heen, zeker in de Benelux. Daarom werken we nauw samen met GS1 Belgium & Luxembourg.

Wie werken er met GS1 Data Source?

Veel retailers, groothandels en leveranciers delen productdata via GS1 Data Source. Bekijk hier wie dat zijn, in welke sector ze actief zijn en wat hun GLN is.

Aan de slag

Meld je eerst aan en maak kennis met GS1.
We hebben alle informatie voor je neergezet in de kennisbank. Met stappenplannen om aan de slag te gaan, over hoe het werkt en welke data je kunt delen.