Werken bij GS1 Nederland

Een team gepassioneerde professionals

GS1 Nederland is vooral bekend als de organisatie achter de bekende barcode. Maar we doen nog veel meer! We werken samen met bedrijven aan betrouwbare productinformatie voor efficiënte, duurzame en transparante ketens. Afstemmen, adviseren, organiseren en innoveren is ons dagelijks werk. Kom jij onze organisatie versterken? 

Vacatures

Software developer

Als software developer bij GS1 maak je een belangrijk onderdeel uit van het agile development team en werkt daarin samen met andere developers aan meerdere applicaties. Je ontwikkelt, test en onderhoudt nieuwe en bestaande applicaties.

Manager sustainability

Als Manager Sustainability ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de duurzaamheidsstrategie en het positioneren van GS1 Nederland in de markt op het snijvlak van data, digitalisering, duurzaamheid en circulaire economie.

Business consultant data management

Als Business Consultant Data Management bij GS1 Nederland ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, implementeren en verbeteren van processen op het gebied van productidentificatie en productdata. Je brengt de problemen en issues van klanten in kaart en ontwikkelt gestandaardiseerde oplossingen. Het betreft een nieuwe functie: je krijgt dus veel vrijheid om hierin te pionieren en het is belangrijk dat je hierin zelfstandig bent en kunt werken in een veranderende omgeving. 

Knowledge engineer

Als je bij wilt bijdragen aan het ontwikkelen en onderhouden van onze internationale standaarden, de (digitale) kernproducten van onze organisatie, dan is deze functie als Knowledge engineer jouw droombaan!

Customer support adviseur

Als customer support adviseur van GS1 weet je dat de juiste identificatie en goede productdata van cruciaal belang zijn voordat producten hun reis door de keten maken. Logistieke processen, ingewikkelde technische vragen en vragen over barcodes. Als de klant belt weet jij hem altijd te helpen. Je hebt kennis van zaken en weet de technische ondersteuning te bieden die de klant nodig heeft. De klant blij, jij blij.

Accountmanager Healthcare

Als je het leuk vindt om veel te netwerken binnen de gezondheidszorgmarkt en impact te maken door bij te dragen aan patiëntveiligheid, betaalbaarheid en efficiency in de zorg, dan is de functie van accountmanager Healthcare een baan voor jou!

Data Engineer

Ben je thuis op het terrein van data infrastructuur en weet je gegevens zo te structureren dat er het meeste uit te halen is? Ben je veelzijdig, inventief en houd je van een “hands-on” aanpak? Als je bij wilt dragen aan het ontwikkelen en onderhouden van de (digitale) kernproducten van onze organisatie, dan is deze functie als Data Engineer jouw droombaan!

Key accountmanager Foodservice

Als Key Accountmanager Foodservice ben jij bij GS1 Nederland dé expert op het gebied van dit belangrijke marktsegment. Je weet precies wat er speelt bij de verschillende stakeholders die betrokken zijn bij de foodservicemarkt. En je speelt een proactieve rol om hun uitdagingen weg te nemen door het aanbieden van verschillende GS1 oplossingen.

Dit zijn je collega's

Als je bij ons komt werken, sluit je je aan bij een team gepassioneerde professionals. Je werkt tegen uitstekende voorwaarden in een ruime, prettige locatie in een groene omgeving vlakbij het Amsterdamse Bos. Maak kennis met een aantal collega’s en ontdek waarom ze elke dag met plezier hun werk doen.

Werken bij GS1 Nederland

Ivan Reid

Ik help onze leveranciers om hun datakwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Als relatie manager kan ik mijn expertise goed inzetten om mijn klanten te begeleiden in verschillende sectoren.

Ivan Reid

Ivan Reid

Relatiemanager

Lieke van der Bent

“Ik help de klant om onze standaarden correct toe te passen. Dit is gevarieerd werk met zeer uiteenlopende vragen. De sectoren groeien, dus er valt altijd wel iets nieuws te leren. Ik werk samen met betrokken fijne collega’s in een gezellig team! Samen maken we een verschil voor consumenten, leveranciers en retailers.”

Lieke van der Bent

Lieke van der Bent

Adviseur customer support

Nick Rusman

Ik ben een spil in de organisatie en ik hou mij met verschillende ICT projecten bezig. Op deze manier ben ik direct betrokken bij de verbetering van de bedrijfsvoering.

Nick Rusman

Nick Rusman

Product Owner IT

Rachel van Rhijn

Ik denk graag mee en ik geef advies over communicatievraagstukken. Mijn functie is afwisselend want ik ben bij verschillende projecten en afdelingen binnen de organisatie betrokken.

Rachel van Rhijn

Rachel van Rhijn

Communicatieadviseur

Wat vinden we belangrijk?

1

Focus op onze klant

We helpen bedrijven uit diverse sectoren om met data hun ketens efficiënt, duurzaam en transparant te maken. Samenwerken met je collega's om onze klanten vooruit te helpen staat centraal. We gaan voor een 9+!

2

We houden van resultaat

Successen behalen gaat niet vanzelf. We zijn een lerende organisatie. Wij tonen lef en leren door vallen en opstaan. Je collega’s ervaren veel vrijheid in de invulling van hun rol. Leg jij de lat ook hoog en wil je jezelf steeds weer vernieuwen?

3

Samenwerken

Een informele werksfeer waarin teams veel met elkaar samenwerken zorgt voor positieve uitdagingen. We geven elkaar feedback en we luisteren naar elkaar om continu te kunnen verbeteren. En ja, er mag gelachen worden: een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt.

Over GS1 Nederland

GS1 Nederland is hét kennisplatform en dé serviceorganisatie voor het uitwisselen van productdata. Als je bij GS1 werkt krijg je bij veel bedrijven een kijkje in de keuken. Zo werken we voor supermarkten, ziekenhuizen, kledingwinkels, bouwmarkten, online marktpartijen en leveranciers. GS1 Nederland werkt not-for-profit voor meer dan 30.000 bedrijven. De wereldwijde GS1 organisatie is actief in 150 landen en heeft een klantenbestand van ruim 2 miljoen bedrijven. Meer over GS1 Nederland.

Meer weten of open solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde mensen om onze teams te versterken. Neem contact op met Anneke Gimbel, Manager HR. Zij is te bereiken via de mail of telefonisch: 020 511 38 20.

X