Werken bij GS1 Nederland

Bij GS1 zetten wij ons in voor een duurzame wereld. Dit doen wij door het efficiënt en transparant maken van productinformatie binnen ketens. Door het gebruik van unieke identificatiecodes van GS1, onder andere de barcode, en het delen van heldere en eenduidige data laten we de reis van het product door de keten heen zien. Van grondstof tot eindgebruiker. Zo kunnen wij ons, samen met onze partners, inzetten voor maatschappelijke thema’s als een circulaire economie. GS1 is wereldwijd in 150 landen actief en wij werken graag dagelijks samen met onze (inter)nationale collega’s en klanten.

  • Amstelveen
  • Hybride
  • > 80 medewerkers
  • Aantrekkelijk en duurzaam mobiliteitspakket
  • Informeel op kantoor
  • 38 vakantiedagen
  • Actief in 150 landen
GS1 Sebas 300X300
Sebastiaan

Manager IT Development

"Als Manager IT Development faciliteer ik een team professionals die dagelijks bezig zijn met de nieuwste technologieën. We realiseren oplossingen voor onze deelnemers die bijdragen aan toekomstbestendige ketens en een duurzame wereld. Daar zet ik mij graag voor in!"

GS1 Mirjam 300X300
Mirjam

CEO

"Bij GS1 kan je echt het verschil maken. Je bent aan het werk aan de vraagstukken van morgen, zoals duurzaamheid. En dat voor hele sectoren. En dan niet alleen bedenken hoe dat werkt, maar ook echt helpen bij de implementatie van oplossingen."

GS1 Robin 300X300
Robin

Senior testanalist

"GS1 was destijds het Datakwaliteitsprogramma aan het opstarten en uitrollen, mijn kennis vanuit de branche sloot hierbij goed aan en was van grote waarde om het programma goed uit te rollen."

GS1 Lieke 300X300
Lieke

Relatiemanager datakwaliteit

"Samen met de leveranciers uit diverse sectoren kijken we hoe we de kwaliteit van hun data kunnen verhogen. De ene keer door middel van een Teams training en de andere keer op locatie samen de diepte in. Doordat de markt heel bewegelijk is, hebben we regelmatig contact om up-to-date te blijven. Zo zijn de contacten vertrouwd, maar de gesprekken altijd weer vernieuwend!"

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De GS1-organisatie is constant in ontwikkeling en als medewerker word je in staat gesteld om je hier voortdurend aan aan te passen. Opleiding en ontwikkeling worden gestimuleerd in verschillende vormen: van een collectieve opleiding met de hele organisatie of afdeling, tot individuele coaching, e-learnings, webinars, internationale courses, fora en seminars. Kortom, in deze kennisorganisatie staat leren centraal.

Meer weten of solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams te versterken. Neem contact op met Anneke Gimbel, Manager HR via de mail hr@gs1.nl, telefonisch 020 511 38 20 of klik op de button.