Innovaties voor duurzame ketens

GS1 helpt bij het toekomstbestendig maken van ketens. Met unieke identificatiecodes van GS1 en het delen van heldere data laten we de reis van een product zien. Van grondstof aan eindgebruiker. Zo dragen wij -  samen met onze stakeholders - bij aan maatschappelijke issues als duurzaamheid. 

Circulaire economie 

Verduurzaming is noodzakelijk voor onze toekomst. Daarom helpen wij bij het vastleggen en delen van data voor het optimaal inzetten van grondstoffen, het recyclen van materialen en voorkomen van (voedsel)verspilling. Met de ontwikkeling van het Digital Product Passport zetten we grote stappen richting duurzame, circulaire ketens.

Innovaties voor duurzame ketens - GS1 Template 03 Web

Toekomstbestendige ketens 

Met standaarden om eenduidig data vast te leggen en te delen zorgen we voor helderheid. Als onafhankelijke partner geven we meer inzicht in de kenmerken van het product. Met innovaties als GS1 Digital Link en de QR-code van GS1 maken we deze productieinformatie inzichtelijk, online en offline.

Innovaties voor duurzame ketens - GS1 Template 06 Web

Werken met impact 

Wij spannen ons in om ketens efficiënter en duurzamer te maken. Dit doen wij samen met en voor onze stakeholders, zoals: retailers, leveranciers, branche-organisaties, zorginstellingen en overheden. Daarmee maken we impact.

Innovaties voor duurzame ketens - GS1 Template 02 Web

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? Graag ga ik met jou in gesprek over hoe we samen meer impact kunnen maken. 
Michiel van Yperen, Manager Sustainability