GS1 locatiecode

Global Location Number, afgekort GLN

Bestel meteen!

Met een locatiecode of GLN identificeer je een bedrijf, filiaal, magazijn, of zelfs specifieke schappen in een stelling. Maar denk ook aan landbouwpercelen of een appelboom. Als je aan grotere retailers verkoopt, zullen ze je vaak om je GLN vragen. Een locatiecode identificeert jouw bedrijf in hun systeem. Een GLN kun je scanbaar maken in de vorm van een barcode.

Wat identificeer je met een GLN?

Bedrijf

Bedrijf

De GLN identificeert bedrijven in een database, zoals in GS1 Data Source. Bedrijfsnaam, adresgegevens en andere informatie zijn gekoppeld aan dit unieke nummer.

Fysieke locatie

Fysieke locatie

Je kunt GLN's toekennen aan een bedrijfspand, magazijn, afvulmachine of tomatenkas. Dat maakt een product in de hele keten traceerbaar.

Digitale locatie

Digitale locatie

Ook niet-fysieke locaties zijn te coderen met een GLN. Denk aan netwerkadressen, IT-systemen of een specifieke map in sharepoint.

Hoe werkt dat dan?

Codes bestellen

Klik op de button in de oranje banner bovenin en bestel direct je codes.

Locaties coderen

De codes krijgen pas betekenis als je ze ergens aan toekent. Dit nummer hoort bij dit bedrijf, dat laaddock of deze appelboom.

Codes scannen?

Soms is het handig als de code ook scanbaar is. Dan kun je het nummer vertalen in een streepjescode. Lees alles over barcodesymbolen.

Speciaal voor AGF-bedrijven

Voor het identificeren van locaties van AGF-bedrijven werken we nauw samen met Frug I com, zij bieden GLN service packs aan.

Tarieven

Je koopt GLN's per stuk of in een pakket van 10 tot 10.000 stuks. De kosten bestaan uit een eenmalig bedrag en een jaarlijkse bijdrage. Die laatste dekt de organisatie- en ontwikkelingskosten van GS1.

Aantal codes Eenmalige bijdrage Jaarlijkse bijdrage
1 €   50,- €   25,-
10 €   50,- €   50,-
100 €   75,- € 100,-
1.000 € 125,- € 150,-
10.000 € 255,- € 300,-

De tarieven zijn in exclusief BTW.

Bestel direct je locatiecodes

en maak de keten inzichtelijk

Bestel nu
X