Levensmiddelen & drogisterij - 2023 03 GS1 2677

Levensmiddelen & drogisterij

Tevreden klanten, meer omzet, efficiënte logistieke processen en voldoen aan wetgeving

Consumenten en overheden vragen om steeds meer productinformatie en bedrijven moeten steeds efficiënter werken. We helpen bedrijven te voldoen aan de groeiende informatiebehoefte voor een efficiënte en duurzame keten.

Met GS1 kun je werken aan:

1

Juiste productdata voor logistiek, overheid en consument

Met goede productdata en foto’s kun je de juiste producten aanbieden: online én in de winkel. En productdata zijn ook essentieel voor logistieke processen en om te voldoen aan wetgeving. 

2

Datakwaliteit

Kwalitatief goede productdata is een voorwaarde om te leveren en verkopen. Productdata moet correct, compleet en up to date zijn én blijven.

3

QR-code: de alles in één code

Rechtstreeks met consumenten communiceren met een slimme barcode op de verpakking. Met de QR-code van GS1 kun je direct toegang krijgen tot allerlei soorten betrouwbare informatie.

4

Efficiënte Supply chain

Goederen snel en kwalitatief goed leveren en ontvangen door betrouwbare en eenduidige data te delen met je handelspartners. Dat verhoogt efficiency en bespaart kosten.

5

Wetgeving

De overheid stelt steeds meer eisen aan bedrijven en aan de informatie over producten. Denk dan aan de veiligheid van producten, duurzaamheid, informatie voor de consument of over verpakkingen.

6

Duurzaamheid

Voor de overgang van een lineaire naar een duurzame, circulaire economie verschuift de vraag van basisdata naar data voor de volledige traceerbaarheid van producten.

GS1 werkt samen

Om er zeker van te zijn dat wat GS1 doet aansluit bij de behoefte van bedrijven in de sector, maken we met hen afspraken over hoe GS1 producten en services ingezet kunnen worden.

Input van vertegenwoordigers van fabrikanten, groothandels en retailers bepaalt wat we ontwikkelen, aanbieden en onderhouden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer weten?

Advies of hulp nodig bij het gebruik van de GS1 oplossingen? Onze relatiemanagers helpen je graag verder.

Contact

Telefoon: 020 511 38 88

E-mail: accounts@gs1.nl