Doe-het-zelf, tuin & dier - 2023 03 GS1 2909

Doe-het-zelf, tuin & dier

Tevreden klanten, meer omzet, efficiënte logistieke processen en voldoen aan wetgeving

Consumenten en overheden vragen om steeds meer productinformatie en bedrijven moeten steeds efficiënter werken. We helpen bedrijven te voldoen aan de groeiende informatiebehoefte voor een efficiënte en duurzame keten.

Met GS1 kun je werken aan:

1

Betrouwbare productinformatie

Met goede productdata en foto’s kun je de juiste producten aanbieden: online én in de winkel. En productdata zijn ook essentieel voor logistieke processen en om te voldoen aan wetgeving.

2

QR-code: de alles in één code

Rechtstreeks met consumenten communiceren met een slimme barcode op de verpakking. Met de QR-code van GS1 kun je direct toegang krijgen tot oneindig veel informatiebronnen.

3

Wetgeving en duurzaamheid

De overheid, ketenpartners en de consument stellen steeds meer eisen aan bedrijven en aan de informatie over producten. Dat kan gaan over over verpakkingen of over duurzaamheid.

GS1 werkt samen

Om er zeker van te zijn dat wat GS1 doet aansluit bij de behoefte van bedrijven in de sector, maken we met hen afspraken over hoe GS1 producten en services ingezet kunnen worden.

Input van vertegenwoordigers van fabrikanten, groothandels en retailers bepaalt wat we ontwikkelen, aanbieden en onderhouden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer weten?

Advies of hulp nodig bij het gebruik van de GS1 oplossingen? Onze relatiemanagers helpen je graag verder.