5-10-2020

Mirjam Karmiggelt nieuwe CEO GS1 Nederland

Het Bestuur van GS1 Nederland benoemt per 1 januari 2021 Mirjam Karmiggelt tot de nieuwe CEO van GS1 Nederland.

Mirjam Karmiggelt nieuwe CEO GS1 Nederland - Mirjam Karmiggelt Nieuwe CEO GS1 Nederland

Mirjam Karmiggelt heeft meer dan 30 jaar werkervaring in de retail, groothandel en logistiek in zowel binnen- als in buitenland. Supply Chain en logistiek lopen daarbij als een rode draad door haar carrière. Vanuit een jarenlange ervaring in consultancy en leidinggevende functies heeft ze een breed netwerk opgebouwd, veel nieuwe business concepten ontwikkeld en bedrijven een stap verder gebracht in hun ontwikkeling.

Mirjam Karmiggelt, nieuwe CEO GS1 Nederland per 1 januari 2021:
“Ik kijk ernaar uit om met de medewerkers van GS1 nieuwe producten en diensten te ontwikkelen voor onze klanten en partners. In deze snel veranderende wereld hebben bedrijven flexibele en responsieve ketens nodig. We willen hen in staat stellen hun dienstverlening en processen nog efficiënter in te richten en aan te laten sluiten bij de kansen en mogelijkheden die nieuwe technologieën ons bieden.

Voorzitter van Algemeen Bestuur Hendrik Jan Roel:
“Ik heet Mirjam van harte welkom en heb er vertrouwen in dat zij de GS1 organisatie verder ontwikkelt en naar een volgende fase brengt. Vertrekkend directeur Pieter Maarleveld heeft met veel toewijding en inzet de organisatie tot zover laten groeien en op de internationale kaart gezet. Dank daarvoor.”

“Ik kijk met trots terug op de afgelopen negen jaar en wens Mirjam Karmiggelt en alle medewerkers van GS1 alle succes in de toekomst”, aldus vertrekkend directeur Pieter Maarleveld.