23-9-2020

Hoe deelt en gebruikt u productinformatie optimaal in de mode?

In de mode is betrouwbare en up-to-date productinformatie meer dan ooit nodig om toekomstbestendig te zijn én te voldoen aan de groeiende informatiebehoefte van de (online) consument. En daar kan GS1 Fashion Base u bij helpen.

Hoe deelt en gebruikt u productinformatie optimaal in de mode? - Hoe Deelt En Gebruikt U Productinformatie Optimaal In De Mode

Met GS1 Fashion Base kunt u gestandaardiseerde productinformatie met uw handelspartners delen voor logistieke, administratieve, e-commerce- en omnichannelprocessen. Met uiteindelijk één doel: de consument altijd en overal goed van dienst zijn.

Hoe deelt en gebruikt u productinformatie optimaal?

In de eerder verschenen whitepaper ‘GS1 Fashion Base - Het delen van gestandaardiseerde productdata in de mode’ vindt u informatie over wat GS1 Fashion Base is, wat de voordelen zijn en hoe u ermee aan de slag kunt.

In deze tweede whitepaper ‘GS1 Fashion Base - Hoe deelt en gebruikt u productinformatie optimaal?’ geven we aan wat het belang is van gestandaardiseerde en verrijkte productinformatie en gaan we vooral in op HOE u GS1 Fashion Base optimaal inzet in uw situatie.

U leest hierin het volgende:

  • De consument eist goede productinformatie
  • Gestandaardiseerde productinformatie voor een efficiënte keten
  • Wie gebruikt GS1 Fashion Base?
  • Hoe komt uw (leveranciers)data in GS1 Fashion Base?
  • Hoe gebruikt u als retailer GS1 Fashion Base?
  • Waarom aansluiten bij GS1 Fashion Base?