Webinars - QR-code van GS1 - Foto Bram Scant Product

Webinars - QR-code van GS1

Eén scan. Oneindig veel mogelijkheden

De vervanger van de streepjescode kan veel meer dan alleen gescand worden aan de kassa. De QR-code van GS1 kan artikelen identificeren én informatie bevatten als webadres, gebruikshandleiding, houdbaarheidsdatum en batchnummer. Consumenten, maar ook medewerkers, kunnen met een smartphone toegang krijgen tot real-time informatie. Dus of je nu de ultieme productervaring wilt geven, een marketingactie, voedselverspilling tegengaan of voorbereiden op het Digital Product Passport; het kan allemaal.

  • Online
  • 5 jun 2024 t/m 6 jun 2024
  • 09:00 - 15:00
  • Merkeigenaren, online verkopers, marketeers, retailers en solution providers

Nieuwe 2D Implementation Guideline. Stel je vraag.

Woensdag 5 juni en donderdag 6 juni 

Omdat de streepjescode wordt vervangen door veelal de QR-code van GS1, komen er nieuwe implementatierichtlijnen, te beginnen met retail/PoS. De nieuwe Guideline komt begin mei 2024 beschikbaar. Tijdens deze Q&A kun je al jouw vragen stellen die betrekking hebben op de technische specificaties in de guideline. GS1 zal de vragen beantwoorden.   

Meld je aan

De techniek achter de QR-code van GS1

Dinsdag 25 juni van 11.00 tot 12.00 uur

Er is veel flexibiliteit in de GS1 standaard ingebouwd zodat jij je GS1 Digital Link URI kan maken op de manier die het meest zinvol is voor jouw bedrijf. We laten je graag zien hoe GS1 Digital Link in de QR-code werkt, de werkwijze van een resolver en de keuze die je hierin hebt.

Meld je aan