Denk mee over het delen van productafbeeldingen/digital assets

Denk mee over het delen van productafbeeldingen/digital assets - Online Producten Webshop

 

GS1 België & Luxemburg en GS1 Nederland starten een nieuwe werkgroep over productafbeeldingen en andere digital assets zoals gebruiksinstructies, veiligheidsbladen en video’s. Het delen van dit soort bestanden wordt steeds belangijker om de consumenten te informeren en inspireren. Daarom moeten we er samen voor zorgen dat iedereen goede bestanden kan aanleveren én gebruiken via de GS1 datapool.

Het doel van de werkgroep is om richtlijnen makkelijker te maken, te verduidelijken en in lijn te brengen en te houden met internationale richtlijnen.

Wie zoeken we?

In deze werkgroep zien wij graag een vertegenwoordiging van leveranciers en retailers uit zowel doe-het-zelf, tuin & dier en levensmiddelen & drogisterij. Wij zijn op zoek naar mensen die kennis hebben van productafbeeldingen en digital assets en/of hoe deze gebruikt worden. Denk dan bijvoorbeeld aan (content)marketeers.

Meld je aan!

In eerste instantie komt de werkgroep één keer per maand bij elkaar via Teams, te starten op 7 december a.s. De frequentie kan later indien nodig aangepast worden. Heb jij of een collega interesse om mee te praten en te bepalen? Neem dan contact op met Marco van der Lee, sectormanager doe-het-zelf, tuin & dier bij GS1 Nederland via marco.vanderlee@gs1.nl.