Squadra MDM

Squadra MDM ondersteunt organisaties met advies en projectbegeleiding op het gebied van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM).

Squadra MDM is door haar specifieke MDM/PIM focus en langdurige ervaring marktleider in de Benelux en kennispartner en voorzitter van de twee aan dit onderwerp gerelateerde expertgroepen van Shopping Tomorrow.

Voor leveranciers in de gezondheidszorg:

Ziekenhuizen vragen aan leveranciers om productinformatie aan te leveren via GS1 Data Source Healthcare. Squadra MDM ondersteunt leveranciers die productinformatie op een professionele manier willen vastleggen, beheren en synchroniseren met interne- en externe partners, systemen en datapools, zoals GS1 Data Source Healthcare. Squadra MDM heeft diepgaande kennis van (GS1) standaarden, processen en systemen die binnen de gezondheidszorg nu, of in de nabije toekomst, van toepassing zijn.

Wij helpen bedrijven met het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van de organisatie en de IT-systemen en kunnen vervolgens ook de implementatie begeleiden.

Ervaren met

  • Data uitwisselen en datakwaliteit
  • Consultancy

Advisering over Product Informatie management (Systemen, organisatie en processen) - onafhankelijk advies bij PIM selecties - business project management PIM implementaties - PIM consultancy aangaande datakwaliteit , datagovernance, ketenintegratie, datapools

Contact

Wim Griffioen
0031651210551
http://www.squadra.nl