Novexx Solutions B.V.

Novexx Solutions houdt zich o.a. bezig met de fabricage en verkoop van barcode printapparatuur. Dit kunnen standaard barcodeprinters zijn, maar dit zijn vaak ook op maat gemaakte installaties toegespitst op klant specifieke wensen. Onze vestiging in Utrecht beschikt over een eigen design en constructieafdeling waar klant specifieke toepassingen worden ontworpen en gebouwd.

Wij zijn één van de grootste leveranciers in de Benelux van etiketten, printfolie, productidentificatie software (PID3SIXTY) en label opmaak software applicaties.

Onze missie bestaat erin het merk van de klant te versterken, het product te koppelen aan zijn identificatie in de markt, de productiviteit en kwaliteit te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen.

De klanten waarderen onze zeer kundige service afdeling, die service verlenen op locatie maar ook telefonisch beschikbaar zijn voor de klant via de telefonische helpdesk. Met meer dan 55 jaar ervaring en know-how zorgen wij ervoor dat onze identificatiesystemen aan de hoogste eisen voldoen voor een optimale identificatie van uw producten, dozen en/of pallets.

Ervaren met

  • Etiketten
  • Printfolie
  • Verkoop barcode printapparatuur
  • Productinformatie software

Contact

+31 (0)30 760 90 10
https://www.novexx.com/nl