Mieloo & Alexander

Mieloo & Alexander ontwerpt, bouwt en implementeert standaard, configureerbare track & trace en voorraadbeheer oplossingen in Supply Chain omgevingen.

Wij stellen onze klanten in staat om gegevensverzameling te automatiseren, bedrijfsprocessen te stroomlijnen, op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen en operational excellence te bereiken.

Mieloo & Alexander is een business integrator met wortels in procesverbeteringsconsultancy. Wij zijn gespecialiseerd in innovatieve AutoID-, RFID- en lokaliseeroplossingen. Wij gebruiken RFID Vision en IoT Technologie om producten en verpakkingen te taggen en labelen, zodat u hun exacte identiteit, hoeveelheid en locatie kent. Deze technologie integreren wij met uw bestaande applicaties en bedrijfsprocessen en helpen de mensen van uw organisatie deze te gebruiken.

Wij ontwerpen, bouwen en implementeren standaard, configureerbare track & trace en voorraadbeheer oplossingen in Fashion & Apparel Retail, Asset Management en Supply Chain omgevingen. We stellen onze klanten in staat om gegevensverzameling te automatiseren, bedrijfsprocessen te stroomlijnen, op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen en operationele uitmuntendheid te bereiken.

Auto-identificatie is de sleutel tot het oplossen van vele logistieke uitdagingen. Efficiënt beheer van RTI items, nauwkeurig productbeheer en real-time inzicht in voorraadniveaus zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Indien correct geïmplementeerd, kan RFID-technologie de verkoop stimuleren, de kosten verlagen en een platform creëren voor u om nieuwe diensten te ontwikkelen.

Ervaren met 

 • RFID
 • Consultancy
 • Hardware (tags, readers)
 • Software
  Wij bieden standaard configureerbare, modulaire en gemakkelijk te integreren hardware- en softwareoplossingen voor verschillende bedrijfstakken, bijvoorbeeld in Fashion & Retail, RTI- en Asset Management.
 • Barcodes maken en printen
 • Hardware
 • Software voor beheer artikelnummers
 • Consultancy
  Barcodes met betrekking tot oplossingen voor RFID.

Contact

Sander Merkx
+31235656000
mielooandalexander.com