Fikss

Fikss levert diensten voor het implementeren en testen van software aan de klantzijde, evenals het opleiden van medewerkers.

Bij Fikss geloven we in een wereld waarin non-profitorganisaties de kracht hebben om te doen waar ze goed in zijn: mensen helpen. We zien AFAS Software daarin als een krachtig hulpmiddel om deze organisaties te ondersteunen bij efficiënte bedrijfsvoering. Medewerkers krijgen tijd en aandacht om te doen waar hun passie ligt. Beter gezegd: maximaal werkplezier.

Fikss levert diensten voor het implementeren en testen van software aan de klantzijde, evenals het opleiden van medewerkers. Daarnaast levert Fikss de XolveApp, een softwareoplossing waarmee data in en buiten AFAS gecombineerd worden om bedrijfsprocessen aan te sturen en inzichten te geven.

De XolveApp in combinatie met GS1 stelt non-profitorganisaties in staat om de kwaliteit van artikeldata in AFAS en achterliggende systemen te vergroten. Daarnaast biedt het inzichten om met leveranciers in gesprek te gaan via de XolveApp.

Non-profit sector

Werkzaam in de non-profit sector: overheid, onderwijs en zorg en welzijn.

Contact

Email: hilbert@fikss.nl
Tel: +31630854100
Website: fikss.nl