ECS International B.V.

Naast leverancier treden wij ook op als techpartner voor onze klanten. Wij geloven in partnerships, kennen de business van onze klanten en ondersteunen hun doelstellingen.
Wij vinden dat elke organisatie in staat moet zijn om alle essentiële applicaties naadloos te laten communiceren met de applicaties van partners, toeleveranciers en klanten binnen de gehele keten.

ECS International B.V.

Naast leverancier treden wij ook op als techpartner voor onze klanten. Elke organisatie moet in staat zijn om alle essentiële applicaties naadloos te laten communiceren met de applicaties in de gehele supply chain. Wij hebben het ons doel en missie gemaakt om organisaties in staat te stellen dit gehele proces naadloos te laten verlopen en adaptief te zijn voor toekomstige innovaties. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat alle verschillende applicaties & systemen op de juiste manier gekoppeld worden en de juiste vertaling binnenkrijgen van de data zodat ze naadloos en veilig met elkaar communiceren.

Onze kracht

Flexibel & snel
Als middelgrote speler hebben wij de expertise van een grote en de flexibiliteit van een kleine serviceverlener. Daardoor hebben klanten direct de beschikking over specialistische ondersteuning met zeer korte wachttijden.

Kennis en kunde
Wij voelen ons uitgedaagd door complexiteit. Wij bedenken en implementeren een maatwerkschil om een standaardoplossing heen met ons zelf ontwikkelde integratieplatform.

Betrokken en gedreven
Onze service en dienstverlening zorgt voor langdurige klantrelaties. Als betrokken onderneming zijn wij trots op onze klantentrouw.

Data-innovatie
Het supply chain-ecosysteem van onze klanten is altijd in ontwikkeling en omdat de concurrenten van onze klant ook nooit stilstaan is innovatie een logisch onderdeel van hedendaagse data-integratie.

Onze oplossingen

Naast oplossingen van onze partners Cleo, Boomi, GoAnywhere & Flame bieden wij ook ons eigen integratieplatform aan, namelijk X4Connect. De voordelen van ons X4Connect Integratieplatform zijn:

 • Maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI is bedoeld.
 • Biedt onze klanten een standaard Data Integratieplatform voor veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische integratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen.
 • Het zet de gegevens in de gewenste formaten en sluit aan op alle grote ERP-systemen – Flatfile, XML of andere standaarden, deze worden allemaal ondersteund.
 • Alle soorten van vertrouwelijk en gevoelige gegevens worden veilig en transparant overgedragen.
 • Is geschikt van kleine en middelgrote ondernemingen (zoals kant-en-klaar, geconfigureerd, sectorspecifieke of standaard oplossingen) tot gebruik door grote internationale bedrijven (voor gespecialiseerde integratie projecten met een zeer hoog volume van de gegevens).

Ervaring met

 • Elektronisch zakendoen via EDI (EDIFACT & ANSI-X12).
 • Veilig data uitwisselen via MFT (Managed File Transfer).
 • Secure Data Communication Protocols: o.a. AS2/AS3/AS4, OFTP, OFTP2,  FTPs, SHH FTP, HTTPs, Web Services en nog veel meer.
 • Data Integratie – het koppelen van alle systemen, zowel intern of extern.
 • Aansluiten van Trading Partners.
 • Data Transformatie – ECS zet data om zodat elk systeem een bestand binnenkrijgt die direct begrepen en ingeladen kan worden – Flatfile, XML of andere standaarden.
 • GS1 Barcodes, EAN’s / GTIN’s.
 • Software – On-premise, Cloud of Hybride.
 • 1000+ implementaties gerealiseerd.

Contact

Email: ecsupdate@ecsinternational.eu
Tel: +31 229 574331
Website: www.ecsinternational.eu