Compacer

Of het nu gaat om de interne communicatie of zakelijke relaties met klanten, leveranciers en dienstverleners: Een veilige, betrouwbare en snelle uitwisseling van informatie, documenten en data is van cruciaal belang om snel en flexibel in te spelen op de marktontwikkelingen. Dat geldt zowel voor de interne communicatie als de zakelijke relaties met klanten, leveranciers en dienstverleners.

Elektronische gegevensuitwisseling is een belangrijke zakelijke succesfactor. EdifactANSI-X12, XML of andere standaarden: allen worden door compacer ondersteunt.

Onze EDI-oplossingen verbetert de kwaliteit van uw data en informatievoorziening. Het platform zorgt voor snellere gegevensoverdracht en bedrijfsprocessen. Dit draagt bij aan transparantere processen, verbeterde communicatie met zakelijke partners en uiteindelijk ook kostenbesparingen.

gusti’s kernactiviteit is systeemintegratie. Veel van onze klanten wisselen informatie uit met hun partners in de vorm van Edifact, ANSI-X12 en XML berichten.

Sinds 2016 is gusti onderdeel van de eurodata groep. eurodata group ontwikkelt cloud-gebaseerde softwareoplossingen en IT-diensten. Momenteel vertrouwen meer dan 80.000 klanten op de veilige cloud van eurodata, die beheerd wordt vanuit zijn gecertificeerde datacenter.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Bouw en installatie
Doe-het-zelf, tuin en dier
Gezondheidszorg
Levensmiddelen en drogisterij
Mode
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy DESADV/SSCC
Verzendbericht (DESADV)
Compacer heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met berichtconversie, het vertalen van bestandsformaten. Of het nu gaat om een simpele conversie van EDI naar CSV of XML, of een meer gecompliceerde vertaling van EDI naar SAP iDocs, het is allemaal al eens gedaan. Naast de conversiemogelijkheden verzorgt gusti toegang tot alle mogelijke VAN’s zoals OpenText (IGN, GEIS), Sterling, Advantis, IPMail en X400. Tevens ondersteunt gusti ook communicatie over Internet zoals ftp, sFtp, AS2, OFTP en OFTP2. Naast de conversiemogelijkheden verzorgt gusti toegang tot alle mogelijke VAN’s zoals OpenText (IGN, GEIS), Sterling, Advantis, IPMail en X400. Tevens ondersteunt gusti ook communicatie over Internet zoals ftp, sFtp, AS2, OFTP en OFTP2.

Referenties

eurodata
eurodata

Adres

Tupolevlaan
41-63
1119 NW
Schiphol-Rijk

Contact

+31 85 1300057
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer