Tentive

Gaat jouw organisatie artikeldata invoeren en publiceren via de GS1 datapool? Data Management Consultants van TENTIVE hebben de kennis en ervaring in huis om je daarbij te helpen. Wij leveren op verschillende vlakken support en advies om niet alleen jouw GS1 implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar ook om jouw datakwaliteit structureel te borgen.

Ben je voornemens om artikeldata via de GS1 datapool in te voeren en te publiceren, maar weet je niet goed waar te beginnen? In dat geval is het geen gek idee om contact op te nemen met TENTIVE uit Breda. Met onze dienstverlening helpen wij namelijk onze klanten met alle processen en activiteiten die komen kijken bij een succesvolle aanlevering van artikeldata aan de GS1 datapool.

Ervaring met

  • Project coördinatie: Het implementeren van de GS1 standaarden is een project en verdient daarom een gedegen project aanpak en dito begeleiding. Onze ervaren project managers helpen jou met het opstellen van de businesscase, richten de projectorganisatie in, maken het plan van aanpak en coördineren de projectactiviteiten.
  • Capaciteitsuitbreiding: Wanneer jouw organisatie te weinig capaciteit ondervindt voor specifieke data functies en/of uitvoering van specifieke projectactiviteiten (o.a. verhogen datakwaliteit, data-ontsluiting en datavastlegging in de GS1 datapool), dan kunnen onze meer dan uitstekende data-experts deze voor jou invullen.
  • Softwareselectie: Wij hebben jarenlange ervaring in IT-selectietrajecten. Dus mocht jij op zoek zijn naar een nieuw datamanagementsysteem maar kom je er niet uit welke het meest geschikt zou zijn voor jouw organisatie, dan helpen wij jou met behulp van een solide stappenplan bij het maken van de juiste keuze.
  • Borging datakwaliteit: Het borgen van de kwaliteit van jouw artikeldata is een continue proces dat vaak niet de aandacht krijgt die het verdient. Wij helpen daarom organisaties bij het opzetten van een data-governance-raamwerk-op-maat. Op deze manier worden formele procedures met taken en verantwoordelijkheden vastgelegd voor het invoeren, wijzigen en onderhouden van GS1 data, zodat jouw datakwaliteit op orde is én blijft.
  • Advisering: Onze dienstverlening omvat tevens advies over het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen die gerelateerd zijn aan het gebruik van GS1 datapool. Onze advisering kan jou helpen om processen te stroomlijnen en beter gebruik te maken van de GS1 datapool.

Referenties

Onder meer Intergamma, Wessanen Benelux, Smeding, Sligro Food Group.

Contact

Neem, voor een vrijblijvend gesprek bij jou op locatie, contact op met:

Johan Stolk, Director Tentive

Telefoon + 31 6 22 22 10 65
E-mail johan.stolk@tentive.nl
Website www.tentive.nl