SyncForce

Productinformatie met 1-Click delen in alle kanalen. Retailers, groothandels en fabrikanten hebben een enorme uitdaging als het gaat om consumenten en afnemers tijdig te voorzien van de juiste content.

Datakwaliteit is complex door snel veranderende assortimenten en toenemende informatie eisen. SyncForce ondersteunt fabrikanten in het op orde krijgen en distribueren van product content.

Het SyncForce Product Success Platform verbindt productontwikkeling met productinformatie distributie. Hierdoor wordt het eenvoudiger voor fabrikanten om alle kanalen en partijen in de markt te voorzien van juiste en volledige informatie.

SyncForce ondersteunt fabrikanten op drie gebieden

  • Met 1-Click Content Distributie kunnen fabrikanten content snel en eenvoudig delen met externe systemen en kanalen; volledig, compliant en up-to-date.
  • Product Content Centralisatie is een centrale bron waarin alle marktproposities, productinformatie en digitale assets worden verzameld en beheerd.
  • Product Development is project management voor productontwikkeling inclusief label & artwork goedkeuring. Volledig geïntegreerd met productinformatie beheer.

Ervaren met

  • Data uitwisselen en datakwaliteit
  • Product Information Management (PIM)
  • Systeemintegratie/mapping
  • Data Asset Management (DAM)

SyncForce biedt een volwaardige koppeling met de GS1 GDSN datapool met standaard ondersteuning voor het uitwisselen van: - Commerciële informatie - Afmetingen, gewichten en bewaarcondities - Verzendeenheden en verpakkingsmaterialen - Food Label Informatie (1169) en certificaten - Consumenten instructies en contactinformatie. Naast de koppeling naar de GS1 GDSN datapool zijn er nog meer koppelingen mogelijk, naar ERP-systemen (SAP, Oracle, Infor, Microsoft), WebCMS systemen (o.a. Sitecore en Umbraco), e-commerce systemen (o.a. Intershop en Magento) en andere data pools (o.a. PS in foodservice en 2BA).

Contact

Sales: Paul Oudenhooven
+31 (0)88 2392200
https://www.syncforce.com

X