MedScan BV

MedScan ontzorgt ziekenhuizen met slimme (software) oplossingen en maatwerk software.
Wij verbinden EPD met ERP systemen met als doel zorgprofessionals in staat te stellen de gehele supply management keten te managen. Daarom maken we alles scanbaar tijdens interventies en operaties en leveren we track en trace oplossingen voor Inkoop&logistiek, de CSA en OK en interventiekamers.

Onze missie is simpel, maar uit het hart: de Zorg ontzorgen!

Wij verbeteren de ondersteunende processen

Met onze producten en maatwerkprojecten richten we ons niet op het zorgproces zelf, maar op de logistieke operatie die het zorgproces ondersteunt. Met technologie maken we belangrijke operationele processen minder belastend voor je organisatie. Zo helpen we je efficiƫnter te zijn en de kosten in de hand te houden.

We helpen bijvoorbeeld tientallen ziekenhuizen met het beheren van hun voorraad en logistiek. Daardoor zijn drukke, dure zorgprofessionals niet meer bezig met uitzoeken waar dozen met essentiƫle medische hulpmiddelen gebleven zijn. Want dat is gewoon zonde.

Met goede, gebruiksvriendelijke software lopen processen beter, gaat er minder mis, heb je lagere kosten en hoeven zorgprofessionals minder ondersteunend werk te doen. En kan Finance alle gebruikte spullen aan een behandeling koppelen. Dat geeft overzicht en controle en maakt verdere optimalisatie mogelijk. Bijvoorbeeld door het voorraadbeheer te verbeteren, waste te verminderen en zo kosten te verlagen.

Contact

info@medscan.nl
+31 (0)85 060 1105
Pesetastraat 30, 2991 XT Barendrecht