MagicBOX

MagicBOX is een bedrijf die kleine fotostudios verkoopt. De MagicBOX is een productfotografie studio: perfect voor productfotografie voor je webshop.

De MagicBOX werkt met led-verlichting waardoor de belichting op het product van meerdere kanten komt.
Geen reflecties en schaduwen zichtbaar op het product. De MagicBOX is uitermate geschikt om productfoto’s te maken van Food, Glas, fashion, Sieraden, Keramiek, electronica, planten, bloemen en eigenlijk alles wat er in past is. 

Bijna voor elk product is een geschikte MagicBOX: Kies de MagicBOX die bij jouw wensen en product past. Het online aanbod is groot en de consument wordt steeds kritischer. In je webshop etalage stal je je producten uit, zo mooi mogelijk en zo waarheidsgetrouw. 

Door middel van productfotografie en 360 graden productfoto’s geef je als winkelier de consument of als groothandel de winkelier een zo goed mogelijk beeld van je producten. Productfoto’s maken in de MagicBOX is heel eenvoudig.

Door de ledverlichting maak je vrijstaande foto’s die weinig tot geen nabewerking nodig hebben. Maak naast statische productfoto’s ook 360 graden productfoto’s!

Ervaren met

  • Data uitwisselen en datakwaliteit
  • Data Asset Management (DAM)
  • Hardware/Software

MagicBOX heeft fotostudios waarin je zelf fotos kan maken van je producten

Contact

Birgitta Schaafsma
0628751336
MagicBOX Je eigen fotostudio voor productfotografie in eigen beheer