Gecertificeerde softwareoplossingen voor data-uitwisseling

Via GS1 Data Source delen leveranciers hun productdata eenvoudig met zorginstellingen, maar ook databases zoals het Landelijk Implantaten Register.

Partners voor zorginstellingen:

Type 2 Solutions B.V.

Type 2 Solutions is gespecialiseerd in datamigratie, data integratie, datakwaliteit, EDI en barcode labeling.  T2S ondersteunt organisaties bij de implementatie van GS1 standaarden met software en expertise.
Gecertificeerde producten/diensten: GDSN Mapping Service Healthcare
Beschrijving: Met de T2S GDSN Mapping Service kan iedere zorginstelling de voor hen verplichte en relevante gegevens in ieder gewenst formaat ontvangen. De opbouw van de T2S Mapping Service zorgt ervoor dat deze gegevens betrouwbaar en volledig zijn. Met als resultaat dat de artikeldata eenvoudig verwerkt kan worden in het EPD of ERP-systeem en alle gegevens aanwezig zijn om te kunnen voldoen aan het Landelijk Implantaten Register (LIR). Meer informatie over de mapping service.
Referentie(s): Dijklander Ziekenhuis, Reinier de Graaf Ziekenhuis
Contact: 0180 545151 - info@t2s.nl

SRC System Integrators

Gecertificeerde producten/diensten: Product Informatie Management (PIM)
Beschrijving: SRC-PIM is een oplossing voor het ontvangen van correcte productdata uit GS1 Data Source (GDSN). SRC volgt alle updates die GDSN voorschrijft en houdt de datakwaliteitsregels van GS1 bij. Hierdoor kun je direct zien hoe de kwaliteit van de ontvangen data is. Deze oplossing is wereldwijd te gebruiken.
Referenties: Academische ziekenhuizen, Ahold, Superunie, Intergamma
Contact: +31 (0)229 233 154 - www.src.nl

Partner voor fabrikanten en distributeurs:

SRC System Integrators

Gecertificeerde producten/diensten: Product Informatie Management (PIM)
Beschrijving: SRC-PIM is een oplossing voor het versturen van correcte artikeldata naar GS1 Data Source. Artikeldata wordt hiermee in één keer goed verstuurd. SRC volgt alle updates die GDSN voorschrijft en houdt de datakwaliteitsregels van GS1 bij. Deze oplossing is wereldwijd te gebruiken.
Referenties: PepsiCo, Beiersdorf, Henkel, Heineken, Coca Cola, Calodar
Contact: +31 (0)229 233 154 - www.src.nl