Dashboard zorginstellingen

Inzicht in de kwaliteit van de productdata

Uploaden artikelassortiment medische hulpmiddelen 

Als je toegang hebt tot het dashboard van GS1 Data Care zorg dan voor een upload van je artikelassortiment medische hulpmiddelen. Maak hiervoor gebruik van het template in het dashboard.  

Wanneer een leverancier aansluit kan de vergelijking gemaakt worden tussen de upload van je artikelassortiment en de artikelen (op basis van o.a. referentienummer, GMDN en risicoklasse) van de betreffende leverancier. Ook krijg je inzicht in de kwaliteit van de productdata van de leverancier.

Werken aan optimaliseren artikelstamdata in eigen systemen 

In het dashboard worden actiepunten benoemd op basis van het geïmporteerde artikelassortiment. Ga hiermee aan het werk en voer verbeteringen door in jullie interne systemen (zoals ERP, EPD). 

Automatische systeemcontroles

Binnen het data-optimalisatie programma gebruiken we systeemcontroles om productgegevens van leveranciers in GDSN te checken.

Inzicht in kwaliteit van artikelgegevens 

  • Via systeemcontroles controleren we automatisch alle productdata in GDSN voor de Nederlandse doelmarkt met de GPC medische hulpmiddelen die leveranciers via GLN 8712345013257 (GS1 Netherlands Healthcare) publiceren. Neem contact op met functioneel beheer of de solution partner om aan te sluiten op de GS1 Netherlands Healthcare GLN middels de API-koppeling.   
  • Leveranciers vinden resultaten terug in MijnGS1 die een beeld geven van de kwaliteit van hun gegevens, waardoor ze inzicht krijgen in eventuele fouten. Deze moeten gecorrigeerd worden en ontbrekende informatie moet worden aangevuld. 

Video GS1 Data Care

Er komt binnenkort een video online met uitleg over het dashboard.