Dashboard leveranciers

Inzicht in de kwaliteit van de productdata

Automatische systeemcontroles  

Binnen het data-optimalisatie programma gebruiken we systeemcontroles om productgegevens van leveranciers in GDSN te checken. De bevindingen koppelen we terug via een dashboard in MijnGS1.

Wat staat er in MijnGS1? 

Logische validaties 

De resultaten in MijnGS1 geven een beeld van verbeterpunten in je productgegevens in GDSN op basis van logische validaties.

GMDN check 

De GMDN-code wordt gevalideerd tegen de lijst met actieve GMDN codes van de GMDN Agency. Als jouw ingevoerde code inactief is, ontvang je een melding. Dit betekent dat de GMDN niet (langer) actief is en aangepast moet worden. 

Inzicht in kwaliteit van artikelgegevens 

  • Via systeemcontroles controleren we automatisch alle productdata in GDSN voor de Nederlandse doelmarkt met de GPC medische hulpmiddelen die leveranciers via GLN 8712345013257 (GS1 Netherlands Healthcare) publiceren.
  • Leveranciers vinden resultaten terug in MijnGS1. Het dashboard geeft een beeld van de kwaliteit van je productdata, hierdoor krijg je inzicht in eventuele fouten. Deze moeten gecorrigeerd worden en ontbrekende informatie moet worden aangevuld. 

Video GS1 Data Care 

In de onderstaande video worden de volgende onderwerpen toegelicht:

  • Wat biedt het GS1 Data Care optimalisatieprogramma leveranciers van medische hulpmiddelen?
  • Demonstratie dashboard. Hoe gebruikers toegang kunnen krijgen tot belangrijke informatie en analyses met betrekking tot hun productgegevens.

[Video]
Er komt binnenkort een video online met uitleg over het dasboard.