Geen ‘nee’ verkoop meer en efficiënte logistiek

Het handmatig tellen en de voorraad goed up-to-date houden is verleden tijd als items snel en in één keer gescand kunnen worden met RFID met daarin een GS1 artikelcode. 

Betere beschikbaarheid in (web)winkel

Op de (online) winkelvloer bewijst RFID zijn nut voor het verbeteren van de voorraadnauwkeurigheid en het voorkomen van 'nee' verkopen.
Als de voorraad op de winkelvloer ook 100% beschikbaar is voor de webwinkel dan kunnen concepten als ‘click & reserve' en ‘ship from store’ ten volle worden benut. En weborderpicken in de fysieke winkel is dan ook een stuk betrouwbaarder. 

Meer weten?

Lees dan de whitepaper: RFID in de mode, schoenen en sport: Beter inspelen op de klantvraag in de winkel en online.

RFID voor een efficiënte logistiek

Met RFID is het mogelijk om producten in de supply chain te volgen: bij het verlaten van de fabriek en bij binnenkomst in of het verlaten van het distributiecentrum op weg naar de winkel. RFID kan op alle momenten in de supply chain processen efficiënter en betrouwbaarder maken. Het zorgt voor transparantie en de kosten gaan omlaag terwijl de performance verbetert.

Meer weten?

Lees in de white paper RFID voor een efficiënte en transparante supply chain over waar en hoe je RFID kunt inzetten om je logistiek te verbeteren.