OMS International

OMS International is expert in elektronische B2B/B2G communicatie en data-integratie en gevestigd in Leerdam (NL). Al meer dan 25 jaar zetten wij onze expertise en ervaring in voor bedrijven in verschillende branches. We zijn vooral actief in de Benelux, maar ook daarbuiten hebben we diverse klanten.

Ieder EDI vraagstuk vraagt om een specifieke benadering. Wij kunnen voor onze klanten het hele traject begeleiden en uitvoeren, van analyse tot aan implementatie en support. Maar ook gedeelten daarvan kunt u aan ons uitbesteden.

Onze wortels liggen in de automotive industrie, met trouwe en tevreden klanten zoals Mitsubishi, NTS en VDL Nedcar. Inmiddels heeft ons werkterrein zich verbreed: van non-profit tot aan financiële organisaties en van fabrikant tot aan detailhandel. Zo mogen wij onder meer Heinz, de Belastingdienst, D.O.R.C en Tommy Hilfiger tot onze klanten rekenen.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Bouw en installatie
Gezondheidszorg
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Verzendbericht (DESADV)
OMSconnect (EDI webportal) DInet (Value Added Network) Odex (EDI communicatie software) X-late (EDI vertaalsoftware) Darwin (EDI workstation) EPIC (Enterprise middleware solution)

Referenties

Nedcar
EDI met 1st tier leveranciers
MetalOne
EDI met automobielfabrikanten
AW Europe
EDI met automobielfabrikanten
Ministerie van Financiën
Managed File Transfer met behulp van Odex
Min. van Economische Zaken
EU-Autogration project
Hamiplant
EDI met afnemers in de food-sector
ZETRA
EDI in automotive met Odex en X-Late
DORC
E-invoicing in gezondheidssector
MegaGroup Trading
EDI (order to pay process) in bouw & installatie

Adres

Pfinztalstraat
10
4143 JB
Leerdam

Contact

+31 (0)345 - 63 86 00
M. Bergmans

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer