Maken en publiceren artikel voor een andere doelmarkt

Hieronder vind je de instructie voor het aanmaken en publiceren van een artikel aan een andere doelmarkt.

Bestaat het artikel al in één doelmarkt, volg dan onderstaande stappen.

1

Open de bestaande GTIN en ga in de concept versie van het artikel naar doelmarkten en handelspartners

- Klik op 'Voeg doelmarkt toe'

- Hiermee ga je naar het scherm voor het aanmaken van een artikel

- Public1
2

Kies voor welke doelmarkt je het artikel wilt aanmaken

- Public2 (2)
3

Kies of je de gegevens wilt overnemen van het bestaande artikel

Op het volgende scherm kun je vervolgens kiezen voor 'Nieuw artikel met de gegevens gekopieerd van ...'  en dan worden de gegevens overgenomen van het bestaande doelmarkt.

- Public3
4

Artikel aanvullen en publiceren

In de laatste stap kun je bezig om het artikel aan te vullen met informatie en vervolgens kun je het artikel gaan publiceren.

Bestaat het artikel nog niet dan kun je via nieuw artikel kiezen voor welke doelmarkt je deze wilt aanmaken. Volg onderstaande stappen.

1

Ga naar Mijn Artikelen

Klik op 'nieuw artikel'

- Public4
2

Vul de gegevens in

Voer vervolgens alle benodigde gegevens in het basis data overzicht. Vervolgens kun je in de concept versie de rest van de gegevens invullen en het artikel publiceren.

- Public5