Artikelcodes vastleggen: 3 manieren

Je hebt één of meer artikelcodes afgenomen. Natuurlijk wil je meteen aan de slag om de codes aan je artikelen te koppelen zodat je kunt gaan verkopen!
Zie de artikelcode als een paspoort voor je product. Leg daarom vast voor welk artikel je de code gaat gebruiken, want dan weet iedereen dat die code van jou is en bij welk product hij hoort.

Leg je artikelcode vast in wereldwijd register.
Iedereen kan zien welk artikel hoort bij deze code.
Iedereen kan zien wie de eigenaar van de code is.

Er zijn drie mogelijkheden om de codes vast te leggen:

 - Hand

Handmatig invoeren in MijnGS1

Heb je één of een aantal artikelcodes? Voer dan gegevens over het artikel handmatig in via MijnGS1. Zodra je informatie over het artikel hebt vastgelegd komt deze data in het wereldwijde Verified by GS1 register.

Ga naar MijnGS1.

 - File Excel

Up- en download functionaliteit in MijnGS1

Als je zoveel artikelcodes hebt dat handmatig invoeren omslachtig wordt, kun je gebruikmaken van de handige Excelsheet en deze uploaden in MijnGS1. Deze manier is handig om snel meerdere artikelcodes vast te leggen en je codes in het wereldwijde Verified by GS1 register te laden. 

Ga naar MijnGS1.

 - Link

API-verbinding

Heb je heel veel artikelcodes? Dan is het handig om de artikelcodes via een API-verbinding vast te leggen in het wereldwijde Verified by GS1 register. Neem contact op met customer support voor meer informatie.

 

Artikelcodes opzoeken

In het wereldwijde nummerregister van GS1 staan alle uitgegeven nummer. Als merkeigenaar kun je gegevens over je producten delen. En (online) retail, marktplaatsen en consumenten kunnen de identiteit van de producten die zij (ver)kopen verifiëren.

Zoek codes op.