Zetes B.V. – implementatiepartner van GS1

Over Zetes

Zetes is een technologiebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor supply chain optimalisering en persoonsidentificatie. Onze supply chain oplossingen helpen bedrijven om agility, visibiliteit en traceerbaarheid in hun hele volledige supply chain te realiseren. Onze afdeling voor personenidentificatie voorziet overheidsinstanties en supranationale instellingen van oplossingen voor het authentiseren van burgers voor bijvoorbeeld het verstrekken van veilige identificatie- en reisdocumenten en het samenstellen van nationale bevolkingsregisters en kiezerslijsten voor verkiezingen.

Zetes heeft haar hoofdkantoor in Brussel en heeft meer dan 1200 werknemers in 22 landen in de hele EMEA-regio. De omzet voor 2017 bedroeg 269,3 miljoen euro. In 2017 werd Zetes een dochteronderneming van de Panasonic Corporation. Ga voor meer informatie naar www.zetes.com of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Volg ons op LinkedIn en Twitter.

Over Zetes' supply chain-oplossingen

Wij helpen organisaties om agility, visibiliteit en traceerbaarheid te realiseren in hun volledige supply chain.Vanaf de verpakkingslijn tot in de winkel faciliteren wij met behulp van een pakket aan sleuteloplossingen en de nieuwste technologieën. Wij hebben ervaring in tal van sectoren, onder andere in retail, farma-industrie en gezondheidszorg, magazijn en distributie, voedingsmiddelen en drank, productie, transport en logistiek, automotive en post- en koeriersdiensten.

Barcodes maken en printen

Ervaring met: 
Hardware
Software voor beheer artikelnummers
Software voor zelf aanmaken barcodes
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy
GS1-label (SSCC)
Alle gestandaardiseerde identificatietechnieken die binnen logistieke oplossingen gebruikt worden binnen de Supply Chain worden door Zetes geïmplementeerd.

Referenties

Heineken
SSCC Labelling
Kellogs
Procesoptimalisatie conform EU richtlijn

Adres

Science Park Eindhoven
5202
5692 EG
Son

Contact

+31 (0)40 8444 444
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer