Workshop Product Information Management (PIM) - 21 oktober 2021

Let op: Deze datum is volgeboekt.  We organiseren een extra workshop op 9 november.  U kunt u hier inschrijven.

 

Wilt u meer weten over hoe u Product Information Management (PIM) en de GS1 datapool goed kunt gebruiken in uw organisatie? Kom dan naar de management workshop voor bedrijven die actief zijn in de sector doe-het-zelf, tuin en dier. GS1 Belgilux en GS1 Nederland organiseren de workshop samen met PIM kennispartner Squadra.

Het programma

Tijdens de interactieve en praktische workshop van een dag komt het volgende aan bod:

  • Wat is product information management?
  • Hoe maak ik een business case?
  • Hoe krijg ik artikeldata op orde in mijn organisatie? 
  • Hoe beleg ik taken en verantwoordelijkheden? 
  • Welke systemen kan ik het beste inzetten? 
  • Hoe werkt de GS1 datapool in relatie tot PIM?
  • Hoe borg ik de kwaliteit van productdata?

Heeft u al een PIM-systeem? Dan is de workshop ook interessant. U leert hoe u de processen rondom een PIM-systeem goed inricht voor echt rendement.

Ervaring van eerdere deelnemer: "Ik waardeerde vooral het totaalplaatje van de workshop. Niet alleen kijken naar data en systemen, maar ook hoe je het proces en de organisatie er omheen inricht."

Voor wie?

Senior managers bij leveranciers, groothandels en retailers die actief zijn in de sector doe-het-zelf, tuin en dier en verantwoordelijk zijn voor de inrichting van product information management en de GS1 datapool.

O.a. AkzoNobel, Aveve, Bouwmaat, Coeck, Garden Retail Services, IKO, Intergamma, Metabo en Saint-Gobain Weber Beamix gingen u voor!

Praktische informatie

De workshop is Nederlandstalig en duurt van 9-17 uur. De locatie is Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. GS1 Nederland is een not-for-profitorganisatie en wij vragen u daarom een bijdrage van 100 euro om de kosten te dekken.

Meld u nu aan!

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer