Webinar: hoe codeer ik producten in de gezondheidszorg?

In de gezondheidszorg worden producten geïdentificeerd met codes. Maar welke codes zijn er allemaal en wat is juist? Ook moeten binnen Europa fabrikanten van medische hulpmiddelen voldoen aan de Medical Device Regulation (MDR). Een van de vereisten is het plaatsen van Unique Device Identification (UDI) op medische hulpmiddelen. Maar hoe maak ik een UDI?

Inhoud van de webinar
In de webinar krijgt u informatie over GS1 standaarden en hoe om te gaan met het nummeringssysteem en GS1 barcodes. De focus ligt op het coderen van medische hulpmiddelen.

  • Artikelidentificatie
  • Productwijzigingen en toewijzing van GTINs
  • Structuur van een GTIN
  • GS1 barcodering voor UDI
  • Voorbeelden van voorkomende fouten op verpakkingen
     

Voor wie?
Fabrikanten (en leveranciers) van medische hulpmiddelen en andere verantwoordelijke personen en specialisten die betrokken zijn bij het coderen van medische hulpmiddelen. In deze webinar wordt niet ingegaan op de wetgeving MDR, maar echt op het toekennen van GS1 codes.

Inschrijven (kosteloos) kan door onderstaand formulier in te vullen. De webinar wordt via een online Teams meeting gegeven, hiervoor ontvangt u een link van ons.

Aanmelden

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer