Webinar: Basic UDI-DI voor de MDR en IVDR

In de EU-verordeningen inzake medische hulpmiddelen (MDR) en in-vitro diagnostica (IVDR) is een nieuwe identificatiecode ingevoerd om een groep producten te classificeren - de Basic UDI-DI.

De Basic UDI-DI is de primaire identificatiecode van een hulpmiddelmodel. Het is de UDI die wordt toegekend op het niveau van de gebruikseenheid van het hulpmiddel. Het is de belangrijkste sleutel om toegang te krijgen tot de Europese database Eudamed en er wordt naar verwezen in relevante certificaten en EU-conformiteitsverklaringen.

De Basic UDI-DI moet nu aan een productmodel of productfamilie worden toegewezen voordat het kan worden ingediend voor marktregistratie en goedkeuring door de autoriteiten. Voor de implementatie van de Basic UDI-DI kunt u de standaard van GS1 Global Model Number (GMN) gebruiken.

In deze (gratis) webinar krijgt u uitleg over de Basic UDI-DI, waarom het er is, waaruit het nummer bestaat en hoe u dit nummer kunt berekenen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden webinar

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer