Vloeibaar bakproduct invoeren in GS1 Data Source

Waar vult u de informatie in die op deze verpakking staat?

In drie afbeeldingen ziet u welke informatie u waar invult in GS1 Data Source. Klik daarvoor op de rode vlakken. Onderaan de afbeelding gaat u naar een andere zijde van de verpakking

 

 

Vloeibaar bakproduct 2
Vloeibaar bakproduct 1
Vloeibaar bakproduct 1
Vloeibaar bakproduct 1 Vloeibaar bakproduct 3
Vloeibaar bakproduct 2
Vloeibaar bakproduct 2
Vloeibaar bakproduct 2
Vloeibaar bakproduct 3
Vloeibaar bakproduct 3
Merknaam

Voer de naam in van het merk waaronder het artikel wordt verkocht en gepromoot.

Variant

Vul dit veld in als er verschillende varianten van het artikel zijn, (bijv. smaak of geur), maar niet zonder dat u de 'Functionele productnaam' heeft ingevuld.

Voedingwaarde- en gezondheidsclaims

Vul in deze twee velden de voedingswaarde en gezondheidsclaims in die op de verpakking staan.

Bewaarinstructie

Voer informatie in over het bewaren van het product. Als deze grafisch zijn weergegeven, vertaal deze dan naar tekst.

Netto inhoud en eenheid

Voer de meeteenheid in die op de verpakking staat met de bijbehorende hoeveelheid. Voer alle varianten in die op de verpakking staan.

Ingrediëntendeclaratie, Type allergeen en Bevat

Vul de ingrediënten in plus eventuele kruis-besmettingen. Begin met de tekst 'Ingrediënten:' 'Hulpstoffen:' of 'Bevat:'. Staan ingrediënten (allergenen) gehighlight (vetgedukt of in hoofdletters)? Vul deze dan in hoofdletters in. Vul de codes in voor deze allergenen in 'Type Allergeen'. In 'Bevat' vult u met een code in of het artikel het allergeen bevat, niet bevat of kan bevatten.

Nutriënttype, Hoeveelheid Nutriënt, Meetnauwkeurigheid, Referentie portiegroote

Voor de voedingswaarden gebruikt u codes uit de lijst voor nutriënten. De hoeveelheid daarvan vult u in bij 'Hoeveelheid nutriënt'. Bij 'Meetnauwkeurigheid' geeft u met een code aan of de inhoud van nutriënten exact of bij benadering is. In 'Referentie portiegrootte' zet u voor welke portie de informatie per nutriënt geldt (bijv. 100 ML).

% Referentie-inname

Voer het percentage van de referentie-inname in van een nutriënt dat bij de betreffende referentie portiegrootte hoort.

Standaard portiegrootte

Voer de standaard portiegrootte in zoals op het etiket staat (bijv. een portie is 10 ml).

Voedingswaardeclaim

Vul hier de voedings-waardeclaims in die op het etiket staan.

Overige keurmerken

Als er een keurmerk op het etiket staat dat geen dieet/allergie of vrij van keurmerk is, dan vult u daar een code voor in.

Contactnaam en communicatieadres

Voer de naam in die op het etiket staat als contact voor consumenten en het daarbij horende contactadres. 

Type en gegevens communicatiekanaal

Voer een code in voor het type communicatie-kanaal (bijv. website, telefoonnummer) en voer die in tekst in bij 'Gegevens communicatiekanaal'.

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer