Videojet Technologies B.V.

Videojet Technologies helpt al meer dan 40 jaar tienduizenden tevreden klanten om kosten te besparen en kwaliteit te leveren. Op welk type materiaal u ook wilt coderen, Videojet heeft altijd een betrouwbaar codeersysteem voor u beschikbaar. Onze codeersystemen zijn onderhoudsarm, maar we zijn 24/7 bereikbaar voor technische hulp.

Barcodes maken en printen

Ervaring met: 
Hardware
Software voor zelf aanmaken barcodes
Videojet Technologies B.V. is wereldwijd marktleider in industriële codeeroplossingen. Videojet levert verschillende soorten technologieën zoals Klein- en Grootkarakter Inkjetsystemen, Thermo Transfer Overprinters, Co2, Yag- en Fiber Lasercodeerystemen, Etiketteersystemen en Thermal Inkjet. Daarnaast beschikken de nieuwe lijn codeersystemen over Code Assurance. Dit is software die ervoor zorgt dat u uitsluitend de juiste GS1-code, op de juiste plaats en op het juiste product print. Hiermee vermindert u de kans op foutieve codes, herproductie, recalls, boetes en imagoschade.

Referenties

Vrumona
Codeeroplossing voor flessen en dozen

Adres

Techniekweg
26
4143 HV
Leerdam

Contact

+31 (0) 345 6365 00
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer