SyncForce

Productinformatie met 1-Click delen in alle kanalen

Retailers, groothandels en fabrikanten hebben een enorme uitdaging als het gaat om consumenten en afnemers tijdig te voorzien van de juiste content. Datakwaliteit is complex door snel veranderende assortimenten en toenemende informatie eisen. SyncForce ondersteunt fabrikanten in het op orde krijgen en distribueren van product content.

Het SyncForce Product Success Platform verbindt productontwikkeling met productinformatie distributie. Hierdoor wordt het eenvoudiger voor fabrikanten om alle kanalen en partijen in de markt te voorzien van juiste en volledige informatie.

SyncForce ondersteunt fabrikanten op drie gebieden

  • Met 1-Click Content Distributie kunnen fabrikanten content snel en eenvoudig delen met externe systemen en kanalen; volledig, compliant en up-to-date.
  • Product Content Centralisatie is een centrale bron waarin alle marktproposities, productinformatie en digitale assets worden verzameld en beheerd.
  • Product Development is project management voor productontwikkeling inclusief label & artwork goedkeuring. Volledig geïntegreerd met productinformatie beheer.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Ervaring met: 
Doe-het-zelf, tuin en dier
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Product Information Management (PIM)
Systeemintegratie/mapping
Data Asset Management (DAM)
SyncForce biedt een volwaardige koppeling met de GS1 GDSN datapool met standaard ondersteuning voor het uitwisselen van: - Commerciële informatie - Afmetingen, gewichten en bewaarcondities - Verzendeenheden en verpakkingsmaterialen - Food Label Informatie (1169) en certificaten - Consumenten instructies en contactinformatie. Naast de koppeling naar de GS1 GDSN datapool zijn er nog meer koppelingen mogelijk, naar ERP-systemen (SAP, Oracle, Infor, Microsoft), WebCMS systemen (o.a. Sitecore en Umbraco), e-commerce systemen (o.a. Intershop en Magento) en andere data pools (o.a. PS in foodservice en 2BA).

Referenties

Brabantia
SyncForce Product Success Platform, voorziet back-office systemen van master data en distributie naar website en de GS1 GDSN datapool.
Zwanenberg:
SyncForce Product Success Platform, productontwikkeling, automatische publicatie van verkoopbladen en content distributie naar de GS1 GDSN data pool, SIM en PS in Foodservice.
Terbeke
SyncForce Product Success Platform, automatische publicatie van verkoopbladen en content distributie naar de GS1 GDSN datapool, SIM en PS in Foodservice.
Prins & Dingemanse
Product Portfolio Content Management, Digitale Product Catalogus, publicatie van product specificatie bladen en syndicatie naar de GS1 GDSN datapool.
Délifrance
Distributie van productinformatie naar de GS1 GDSN data pool
Oliehoorn
Distributie van productinformatie naar de GS1 GDSN data pool
Simon Lévelt
Distributie van productinformatie naar de GS1 GDSN data pool
BFG - Bieze Food Group
SyncForce Product Success Platform, productinformatie distributie naar de GS1 GDSN datapool en PS in foodservice

Adres

Meerenakkerweg
1.07
5652 AR
Eindhoven

Contact

+31 (0)88 2392200
Sales: Paul Oudenhooven

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer