Squadra MDM

Squadra MDM ondersteunt organisaties met advies en projectbegeleiding op het gebied van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM). Squadra MDM is door haar specifieke MDM/PIM focus en langdurige ervaring marktleider in de Benelux en kennispartner en voorzitter van de twee aan dit onderwerp gerelateerde expertgroepen van Shopping Tomorrow.

 

 
Voor leveranciers in de gezondheidszorg:

Ziekenhuizen vragen aan leveranciers om productinformatie aan te leveren via GS1 Data Source Healthcare. Squadra MDM ondersteunt leveranciers die productinformatie op een professionele manier willen vastleggen, beheren en synchroniseren met interne- en externe partners, systemen en datapools, zoals GS1 Data Source Healthcare. Squadra MDM heeft diepgaande kennis van (GS1) standaarden, processen en systemen die binnen de gezondheidszorg nu, of in de nabije toekomst, van toepassing zijn. Wij helpen bedrijven met het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van de organisatie en de IT-systemen en kunnen vervolgens ook de implementatie begeleiden.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Ervaring met: 
Doe-het-zelf, tuin en dier
Gezondheidszorg
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy
Advisering over Product Informatie management (Systemen, organisatie en processen) - onafhankelijk advies bij PIM selecties - business project management PIM implementaties - PIM consultancy aangaande datakwaliteit , datagovernance, ketenintegratie, datapools

Referenties

B&S
Implementatie PIM systeem met koppeling naar GS1 DAS

Adres

Vlietskant
46
4141cm
Leerdam

Contact

0031651210551
Wim Griffioen

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer