Seeburger

Seeburger Business Integration Suit biedt haar klanten een kern-platform en data hub voor de veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische integratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De Seeburger Integration Suite ondersteunt alle informatie- en communicatiekanalen met zakelijke partners, waaronder EDI, papier, fax en het web. Het zet de gegevens in de gewenste formaten, controleert processen in overeenstemming met instelbare regels, sluit alle grote ERP-systemen en bewaakt deze processen. Alle soorten van vertrouwelijk en gevoelige gegevens worden veilig en transparant overgedragen en vervullen de compliance-eisen van onze klanten.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Verzendbericht (DESADV)
De Seeburger Business Intergration Suite is geschikt voor gebruik door grote internationale bedrijven (voor gespecialiseerde integratie projecten met een zeer hoog volume van de gegevens) , evenals kleine en middelgrote ondernemingen ( zoals kant-en geconfigureerd , sector - specifieke standaard oplossingen). De oplossing is zeer flexibel en schaalbaar en nieuwe componenten kunnen eenvoudig worden toegevoegd op elk moment.

Referenties

-
-

Adres

Het Poortgebouw - Beechavenue
54-60
1119 PW
Schiphol-Rijk

Contact

+31 (0)20 658 6137
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer