Zoek een partner

Op zoek naar een product of oplossing?

In het GS1 partnerprogramma zijn leveranciers van hardware en software oplossingen opgenomen die u van dienst kunnen zijn bij het implementeren van GS1 standaarden.

Voor leveranciers die een oplossing bieden voor het uitwisselen van data heeft GS1 een certificeringsprogramma ontwikkeld. Als de oplossing voldoet aan de eisen van GS1, dan is deze oplossing gecertificeerd. Onderaan deze pagina vind u een link naar gecertificeerde oplossingen van leveranciers.

Op zoek naar een expertise?

In het GS1 partnerprogramma zijn consultants opgenomen die u van dienst kunnen zijn bij het implementeren van GS1 standaarden. Hij of zij kan deskundig advies en/of ondersteuning geven op gebieden waar u zelf expertise of capaciteit mist.

Het programma voor consultants is in de maak en naar verwachting maart 2020 gereed.  Dit is een tijdelijke pagina tot de ‘zoeker’ er is, waarmee u consultants kunt selecteren op basis van expertisegebieden.

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer