Zoek een partner

Leveranciers van hard-/software

Deze leveranciers zijn gericht op het leveren van een product of oplossing en zijn onderverdeeld naar verschillende oplossingsrichtingen die zij kunnen bieden. Voor leveranciers die een oplossing bieden voor ‘data-uitwisselen/-kwaliteit’ heeft GS1 heeft een certificeringsprogramma ontwikkeld. Indien de geboden oplossing voldoet aan de eisen van GS1, dan is deze oplossing gecertificeerd. 
 

Consultants

Een consultant is een expert in een bepaald kennis-/expertisegebied.  Hij of zij kan deskundig advies en/of ondersteuningen geven op gebieden waar u zelf expertise of capaciteit mist. Een consultant kan gespecialiseerd zijn in één of meerdere expertise gebieden. 

Een consultant een zelfstandige professional of in loondienst zijn. Niet zelden is een consultant in loondienst bij een leveranciers van hard-/software die tevens is opgenomen in het partnerprogramma. 

  • In onze selectietool kunt u op basis van een expertisegebied en op basis van zelfstandig of loondienst een partner selecteren.
  • Indien u opdracht verleend aan een GS1 Partner, dan verzoeken wij u dit via een opdrachtstartformulier aan ons te melden.

Het programma voor consultants in in de maak en naar verwachting februari 2020 gereed.

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer