Schouw Informatisering

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Microsoft Dynamics® NAV/Business Central en AX/Finance & Operations vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: Foodware 365. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf. Meer dan 300 voedingsmiddelenbedrijven maken dagelijks gebruik van deze geïntegreerde oplossing.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy DESADV/SSCC
GS1-label (SSCC)
Verzendbericht (DESADV)
Vanuit de Foodware 365 oplossing worden de diverse EDI-berichten geïmporteerd en geëxporteerd. Samen met onze grote klantenkring hebben we veel ervaring met de Europese retailers.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Ervaring met: 
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy
Systeemintegratie/mapping
De artikelgegevens worden op een centrale plek in de Foodware 365 oplossing vastgelegd. Vanuit de applicatie worden de gegevens (zoals Productspecificaties en BRICK attributen) geüpload naar de GS1 artikeldatabase.

Barcodes maken en printen

Ervaring met: 
Software voor beheer artikelnummers
Software voor zelf aanmaken barcodes
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy
GS1 DataBar
GS1-label (SSCC)
Het printen van SSCC labels kan standaard in onze Foodware 365 oplossing. Ook het vastleggen en afdrukken van lay-outs per afnemer behoort tot de mogelijkheden.

Implementeren RFID

Bewezen producten/diensten: 
Consultancy
Software
We kunnen ook aan de eisen van Belgische retailers zoals Delhaize voldoen door het werken met GRAI kratten standaard te ondersteunen in Foodware 365.

Referenties

Aviateur Banketbakkerijen B.V.
SSCC labeling, EDI
Jimmy Products B.V.
SSCC labeling, EDI
Nature’s Pride
SSCC labeling, EDI, GS1 Data Source
Koninklijke Prins & Dingemanse
SSCC labeling, EDI, VMI, GRAI scanning
Banketbakkerij Merba B.V.
EDI

Adres

Bredaseweg
172
4872 LA
Etten-Leur

Contact

076-504 25 20
Marlie van Meer

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer