Dit product komt uit Spanje

Mazarrón

Ik ben Rosa Bruna en ben sinds 2021 eigenaar van de groenteplantage in Mazarron. Ik hecht veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten. Daarom geven we de voorkeur aan biologische en pesticidevrije opties, zodat je gemakkelijker voedzame keuzes kunt maken voor jezelf en je dierbaren. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot vers en gezond voedsel, en we streven ernaar om dat voor elkaar te krijgen. Of je nu een gezondheidsbewust persoon bent, een gepassioneerde thuiskok of een restauranteigenaar die op zoek is naar ingrediënten van topkwaliteit, bij ons zit je goed. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte groenten en fruit voor jouw specifieke behoeften.

De heirloom uit Spanje is een krachtige plant met zeer mooie rode puntpaprika's.
Hij lijkt qua vruchten erg op Red Horn. Red Horn heeft een iets exotischer uiterlijk, omdat de puntige paprika's iets meer inspringen. Maar het belangrijkste verschil is dat de Red Horn een dunne schil heeft en de Dulce de Espana een dikke schil en daardoor een stuk sappiger is.
De smaak van Dulce de Espana is heerlijk zoet als hij goed gerijpt is. De puntige vruchten kleuren van groen naar rood. De paprika's zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed en kunnen 450 gram wegen.