Overige diensten

GS1 EDI - computers spreken één taal - Weg met alle papieren rompslomp

GS1 EDI

Als u elektronische communicatie (GS1 EDI) gebruikt, wordt zowel uw organisatie als de hele keten efficiënter. De sleutel tot succes zit in één uniforme standaard voor alle berichten. Lees verder wat de voordelen van GS1 EDI zijn, welke berichten er zijn, hoe u aan de slag kunt en wat de kosten zijn.

GS1 palletlabel en -verzendbericht: goederenontvangst

GS1 (pallet)label en -verzendbericht

Goederen sneller en kwalitatief goed ontvangen in distributiecentra kan door gebruik te maken van SSCC-codes op GS1 (pallet)labels in combinatie met verzendberichten. Met deze oplossing kunnen bedrijven hun administratieve stroom volledig in lijn brengen met de goederenstroom.

Traceerbaarheid - GS1 barcodes scannen op de OK - ziekenhuis

Traceerbaarheid in ziekenhuizen

Met de GS1 standaarden bereikt u 100% traceerbaarheid in uw ziekenhuis. Vragen als "Welke hartklep is gebruikt bij mevrouw Jansen?" of "Is het juiste materiaal beschikbaar voor de operatie van de heer De Vries?" kunt u dan eenvoudig, snel en foutloos beantwoorden.

Retourmanagement in doe-het-zelf en tuin - GS1 standaarden

Retourmanagement in doe-het-zelf en tuin

Gemiddeld duurt het afhandelen van een retour in de hele keten 77 minuten. Door gebruik van GS1 standaarden wordt de retourstroom van goederen sneller, beter en efficiënter. De keten bespaart ongeveer een kwartier tijd. Tel uit uw winst!