Software ontwikkelaar

Solliciteer nu

Wat vragen we

Wat krijg je

Wat vragen we

 • hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van en ervaring met agile werken
 • Kennis tools en technieken development als: C#, .NET, Azure, REST services
 • Ervaring met JavaScript, Front-End frameworks zoals Vue.js en CMS Umbraco
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met grotere codebase

Wat krijg je

 • Markconform salaris
 • Bonus - maximaal bruto maandsalaris op jaarbasis
 • 32-40 urige werkweek
 • 38 vakantiedagen op fulltime basis
 • Collectieve en individuele trainingsmogelijkheden
 • Laptop en telefoon
 • Reiskosten of thuiswerkvergoeding
 • Amstelveen/hybride

Vacature

Bouw mee aan digitale innovatie!

Heb jij passie voor softwareontwikkeling en wil je een cruciale rol spelen in het slim uitwisselen van (product) data tussen bedrijven in dezelfde keten? Sluit je dan aan bij ons! GS1 Nederland, een toonaangevende speler op dit gebied, zoekt een gedreven en creatieve software ontwikkelaar die het teamwork omarmt. Samen ontwikkelen we eersteklas oplossingen voor onze klanten. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons wendbare ontwikkelteam en mede-eigenaar te worden van ons succes? Lees dan verder!

Belangrijke rol in de digitale transformatie

GS1 heeft een indrukwekkende digitale transformatie doorgemaakt in de afgelopen jaren. IT is nu niet alleen ondersteunend, maar speelt een centrale rol in onze bedrijfsvoering. We hebben de ambitie om voorop te lopen in de technologische vooruitgang en onze software ontwikkelaars spelen hierin een sleutelrol.

Automatisering en efficiëntie

Bij GS1 geloven we in geautomatiseerde processen en deployments. Handwerk is de uitzondering, niet de regel. We gaan ver om deployments, migraties en kwaliteitscontroles te automatiseren. Dit zorgt voor een efficiënte en betrouwbare ontwikkelomgeving.

We werken met cutting-edge technologieën om onze systemen te hosten. Hierbij vertrouwen we op de kracht van Microsoft Azure, waarbij we consumptie-gedreven prijsplannen selecteren om kosten tot een minimum te beperken als systemen niet actief zijn. Azure Function Apps, Cosmos DB, en nog vele andere tools behoren tot ons arsenaal. Onze focus op self-service voor onze klanten staat centraal bij elke vernieuwing. We maken gebruik van event-gedreven systemen, waardoor zelfs complexe processen snel kunnen worden afgehandeld voor de klant.

Agile aan de hand van SAFe

Voor het vertalen van onze business doelen en strategie naar concrete sprints voor de development teams hebben we een geoptimaliseerde vorm van SAFe (Scaled Agile Framework) geïmplementeerd. Dit stelt onze teams in staat om helder te begrijpen waarom ze het werk doen dat ze doen, minimaliseert verrassingen tijdens het ontwikkelingsproces, en geeft de teams inzicht in de komende sprints.

 

Wat ga je doen?

Als software ontwikkelaar bij GS1 speel je een essentiële rol in ons agile ontwikkelteam. Samen met andere getalenteerde ontwikkelaars werk je aan diverse applicaties. Je bouwt, test en onderhoudt zowel nieuwe als bestaande toepassingen. Met jouw aandacht voor detail zorg je ervoor dat deze applicaties vlekkeloos functioneren voor onze klanten. Samen met je team ben je gericht op groei, je helpt elkaar om te excelleren en draagt bij aan de sterke output van het team.

Ontwikkeling en opleiding

We zijn een kennisgedreven organisatie en leren staat bij ons centraal. We investeren in jouw groei, van collectieve opleidingen met het team tot e-learnings en internationale cursussen. We werken in een hybride omgeving, waar we elkaar in Amstelveen ontmoeten om kennis te delen en samen successen te boeken. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en wellicht zelfs carrièrekansen in andere afdelingen.

Solliciteer nu!

Werken bij GS1 Nederland

GS1 Nederland is een platform en serviceorganisatie voor het delen van productdata. De organisatie is het enige officiële verkoopkanaal voor artikelcodes en helpt klanten op weg naar efficiënte, transparante en duurzame ketens. Dat kan als je producten en locaties uniek identificeert en daar productdata aan koppelt. Het delen van data gaat vaak over landgrenzen heen. Met de internationaal gebruikte standaarden en oplossingen kunnen bedrijven over de hele wereld gebruikmaken van dezelfde data.

X