Business Consultant Data Management (32-40 uur)

Als je het leuk vindt om veel te netwerken en impact te maken door complexe, sectoroverstijgende oplossingen te bedenken en te implementeren, en je het uitdagend vindt dat projecten gericht zijn op de lange termijn, dan is dit een baan voor jou.

Als Business Consultant Data Management bij GS1 Nederland ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, implementeren en verbeteren van processen op het gebied van productidentificatie en productdata. Je brengt de problemen en issues van klanten in kaart en ontwikkelt gestandaardiseerde oplossingen. Het betreft een nieuwe functie: je krijgt dus veel vrijheid om hierin te pionieren en het is belangrijk dat je hierin zelfstandig bent en kunt werken in een veranderende omgeving. 

Je nodigt regelmatig klanten uit om een-op-een of in groepsverband te bespreken waar de knelpunten in de bedrijfssector liggen, wat hun behoeftes zijn en wat GS1 voor hen kan betekenen. Deze klanten zijn bijvoorbeeld fabrikanten van A-merken, grote Nederlandse supermarkten en drogisterijen. Tijdens deze gesprekken ben je kennishouder van het proces, en is het belangrijk dat je inhoudelijk goed snapt wat precies het probleem is en wat jullie proberen op te lossen.

Meer informatie

X