Fruit Logistica - 2024 01 09 12 47 27 FRUIT LOGISTICA 7. 9. Februar 2024 En Nog 10 Andere Pagina's Werk Microsof

Fruit Logistica

  • Messedamm 22, 14055 Berlin
  • 7 feb 2024 t/m 9 feb 2024
  • 09:00 - 18:00

Heldere data delen van kweker tot bord? Met GS1 standaarden maak je de hele reis inzichtelijk. Van 7-9 februari zijn we aanwezig op Fruit Logistica in Berlijn, ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor de vers fruitindustrie. Je vindt ons in de Nederlandse hal 3.2, stand C-31, samen met GS1 in Europe, GS1 Nederland en GS1 Duitsland.

Productreis door de keten

Producenten en verkopers van versproducten – boeren, tuinders en retailers - moeten en willen steeds meer informatie delen, van grond tot mond. Om dit zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, is het noodzakelijk om een ketentaal te spreken, van kas tot kassa, van boerderij tot bord. Zo wordt informatie over o.a. herkomst en locaties beschikbaar en kun je producten op hun reis door de keten volgen. Dit alles begint met het uniek identificeren van producten en locaties.

QR-code van GS1: de alles-in-één code

In de keten is er een groeiende informatiebehoefte. Waar komt mijn avocado vandaan? Zijn er gewasbeschermingsmiddelen gebruikt en zo ja, welke? Hoe is het getransporteerd en met welke CO2 belasting? Wat is het serienummer? En tot wanneer is dit product houdbaar? Maar denk ook aan recepten, gebruiksaanwijzingen, handleidingen en recycle-informatie. De QR-code van GS1 is dé alles-in-één code en maakt het mogelijk om met één code meerdere informatiestromen te delen met handelspartners en consumenten. Welke informatie de gebruiker te zien krijgt is afhankelijk van de app of het apparaat (device) waarmee de QR-code gescand wordt.

Zien we je daar?

Benieuwd wat GS1 standaarden voor jou kunnen betekenen? We staan voor je klaar in de Nederlandse hal 3.2, stand boot C-31.