Brandbank B.V.: A Nielsen Company

Brandbank (onderdeel van de Nielsen-groep) is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve digitale productcontent voor online winkels, mobiele-shoppingapps en virtuele-merchandisingapplicaties.

Brandbank (onderdeel van de Nielsen-groep) is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve digitale productcontent voor online winkels, mobiele-shoppingapps en virtuele-merchandisingapplicaties.

We hebben al 20 jaar ervaring met e-commercecontent en maximaliseren de impact van online producten met minimale kosten en inspanningen voor retailers en leveranciers. We creëren hoogwaardige content die de online activeiten van onze klanten succesvol maakt en de ervaring van online shoppers verrijkt.

Brandbank werd in 2014 overgenomen door Nielsen. Nielsen Holdings is een toonaangevende globale leverancier van inzichten en trends met betrekking tot consumenten. Nielsen is een vertrouwde partner van globale producenten en retailers zoals Tesco, Walmart, P&G en Unilever, en beschikt over het meest complete overzicht van consumententrends en -gewoonten over de hele wereld.

In oktober 2020 zijn wij een partnership met SRC System Integrators aangegaan. Hierdoor kan er een gecentraliseerd productdata-managementsysteem aangeboden worden, dat geïntegreerd is zowel in het productontwikkelingsproces, als in de creatie van digitale product content.

GS1 Keurmerk  
Vastleggen logistieke informatie Behaald
Controleren logistieke informatie Behaald
Vastleggen etiketinformatie levensmiddelen Behaald
Controleren etiketinformatie levensmiddelen Behaald
Vastleggen etiketinformatie drogisterijproducten Behaald
Controleren etiketinformatie drogisterijproducten  Behaald
Vastleggen etiketinformatie overige producten (detergenten) Behaald
Controleren etiketinformatie overige producten (detergenten) Behaald

Ervaring met

  • Data uitwisselen en datakwaliteit
  • Vastleggen/controleren artikelgegevens datakwaliteit
  • Data Asset Management (DAM)
  • Het vastleggen van etiket- en logistieke informatie

Contact

Danny van der Heijden
030-2040770
Brandbank


 

X