Noodles invoeren in GS1 Data Source

Waar vult u de informatie in die op deze verpakking staat?

In drie afbeeldingen ziet u welke informatie u waar invult in GS1 Data Source. Klik daarvoor op de rode vlakken. Onderaan de afbeelding gaat u naar een andere zijde van de verpakking.

Noodles 2
Noodles 1
Noodles 1
Noodles 1 Noodles 3
Noodles 2
Noodles 2
Noodles 2
Noodles 3
Noodles 3
Merknaam

Voer de naam in van het merk waaronder het artikel wordt verkocht en gepromoot.

Bereidingsinstructie

Voer de bereidings-instructie(s) in die op het etiket staat. Staat de instructie in symbolen? Voer deze dan in als tekst.

Bereidingsinstructies

Voer de bereidings-instructie(s) in die op het etiket staat. Staat de instructie in symbolen? Voer deze dan in als tekst.

Nutriënttype, Hoeveelheid Nutriënt, Meetnauwkeurigheid, Referentie portiegroote

Voor de voedingswaarden gebruikt u codes uit de lijst voor nutriënten. De hoeveelheid daarvan vult u in bij 'Hoeveelheid nutriënt'. Bij 'Meetnauwkeurigheid' geeft u met een code aan of de inhoud van nutriënten exact of bij benadering is. In 'Referentie portiegrootte' zet u voor welke portie de informatie per nutriënt geldt (bijv. 100 GRM).

Status van de bereiding

Vul met een code in of de nutriëntinformatie betrekking heeft op het door de consument onbereide of het bereide product (UNPREPARED of PREPARED). Als het over het bereide product gaat, dan staat het op de verpakking.

Standaard portiegrootte

Voer de standaard portiegrootte in zoals op het etiket staat (bijv. een portie is 350g).

% Referentie-inname

Voer het percentage van de referentie-inname in van een nutriënt dat bij de betreffende referentie portiegrootte hoort.

Wettelijke benaming

Voer de naam of aanduiding in die de aard van het product nauwkeurig omschrijft om het te onderscheiden van andere producten. Dit staat vaak boven de ingrediënten-declaratie.

Ingrediëntendeclaratie, Type allergeen en Bevat

Vul de ingrediënten in plus eventuele kruis-besmettingen. Begin met de tekst: Ingrediënten:' Hulpstoffen:' of 'Bevat:'. Staan ingrediënten (allergenen) gehighlight (vetgedukt of in hoofdletters)?&Vul deze dan in hoofdletters in. Vul de codes in voor deze allergenen in 'Type Allergeen'. In 'Bevat' vult u met een code of het artikel het allergeen bevat, niet bevat of kan bevatten.

Type allergeen en Bevat

Vul voor dit artikel bij deze allergenen de code 'MAY_CONTAIN' in.

Contactnaam

Voer de naam in die op het etiket staat als contact voor consumenten.

Communicatieadres

Voer het communicatieadres voor consumenten in, zoals dat op het etiket staat.

Type en gegevens communicatiekanaal

Voer een code in voor het type communicatiekanaal (bijv. website, telefoonnummer) en voer die in tekst in bij 'Gegevens communicatiekanaal'.

Bewaarinstructie

Voer de informatie in over het bewaren van het product. Als deze grafisch zijn weergegeven, vertaal deze dan naar tekst.

Netto inhoud en eenheid

Voer de meeteenheid in die op de verpakking staat met de bijbehorende hoeveelheid. Voer alle varianten in die op de verpakking staan.

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer