LANSA Ltd.

LANSA is een toonaangevende leverancier van Global Data Synchronisatie (GDS), Product Information Management (PIM) en Electronic Data Exchange (EDI) oplossingen, met ruim 300 installaties wereldwijd. Wij hebben jarenlange expertise in het integreren van ERP systemen.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Ervaring met: 
Doe-het-zelf, tuin en dier
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Product Information Management (PIM)
Systeemintegratie/mapping
Data Asset Management (DAM)
Data Sync Direct (DSD) biedt Product Informatie Management (PIM) met geautomatiseerde koppelingen naar data bronnen in één of meerdere ERP systemen. In DSD is het mogelijk ontbrekende informatie over een artikel (GTIN), zoals verplichte attributen, aanvullend te definiëren. Door het maken van eigen views kunt u werken met alleen die attributen noodzakelijk voor uw organisatie. DSD zorgt voor de volledige datasynchronisatie naar GS1 Data Source (GS1 DAS) (Powered by 1SYNC) of SA2 WorldSync. Alle validatie regels van GDSN worden 100% gevalideerd in DSD, zo kan een substantiële bijdrage worden geleverd aan het initiatief van GS1 om de data kwaliteit te verbeteren.

Referenties

ZON Fruit en Vegetables
Data Sync Direct implementatie
Promese Logistics
EDI implementatie

Adres

Paalbergweg
26
1105 BV
Amsterdam

Contact

+31 (0)85-0653977
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer