Implementatiepartnerzoeker

TIE Kinetix

GS1 Data Source
GS1 EDI

Organisaties maken in toenemende mate gebruik van het internet om zaken te doen. Nieuwe methoden en technologieën worden ontwikkeld, gericht op productiviteit in supply chain activiteiten. Gebruikmakend van de kracht van onze platforms, is TIE wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde eCommerce software oplossingen om verkoop te bevorderen, productiviteit te vergroten en economische vitaliteit te bieden aan de distributieketen.

ProductWare B.V.

GS1 Barcodes

Intercount Automatisering en I&DT B.V. hebben hun krachten gebundeld onder de naam ProductWare B.V. Hierdoor bieden wij een unieke combinatie van 30 jaar vakmanschap in het ontwikkelen van software en de middelen van een grotere organisatie. Wij voorzien in oplossingen voor de logistieke sector. U bespaart tijd en geld door het toepassen van ons Warehouse Management Systeem.

RPO ICT Solutions

GS1 Data Source

RPO is al ruim 25 jaar actief met AGF software. Ons AGF pakket Freshng is het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke ERP softwarepakket waarin digitaal factureren, Business Intelligence en realtime informatie op bij voorbeeld iPad mogelijk zijn. Samenwerken met RPO is werken aan het verbeteren van uw resultaat.

Naast software, faciliteert RPO ook in hardwareoplossingen. Een one-stop-shopping voor alle automatiseringsbehoeften.

Seeburger

GS1 EDI
Seeburger Business Integration Suit biedt haar klanten een kern-platform en data hub voor de veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische intergratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De Seeburger Integration Suite ondersteunt alle informatie- en communicatiekanalen met zakelijke partners, waaronder EDI, papier, fax en het web.

Z-Index

GS1 Data Source
Z-Index B.V. is in Nederland de intermediair op het gebied van zorginformatie over alle zorgproducten die te verkrijgen zijn bij zorgverleners zoals apothekers, artsen, ziekenhuizen etc.

H2W Partners

GS1 Barcodes

H2W Partners is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met de focus op de gezondheidszorg. H2W Partners biedt al meer dan 18 jaar project- en interim-management en advies op de primaire en ondersteunende processen in het algemeen en logistieke processen in het bijzonder. Wij adviseren zorginstellingen die uitgedaagd worden op het gebied van procesoptimalisaties (o.a. in de vorm van business cases). Wij leiden organisatieveranderingstrajecten (o.a. Lean Six Sigma).

NedFox B.V.

GS1 EDI
NedFox levert retail software voor point of sale en retail management die u helpen uw organisatie effectiever aan te sturen, met een hoger rendement op uw technologie investering. Onze oplossingen zijn bekend om de enorme schaalbaarheid en inzetbaarheid in verschillende retail branches.

SRC System Integrators B.V.

GS1 Data Source
GS1 EDI

Uw business strategieën en de ambities van uw onderneming vormen de kern van onze oplossingen. Door jarenlange kennis en expertise op de gebieden van Electronic Data Interchange (EDI / B2B), Product Information Management en Global Data Synchronisation (PIM / GDS) voorziet SRC in het voldoen van de behoefte van uw onderneming. SRC zorgt voor effectieve integratie tussen u en uw handelspartners.

Schouw Informatisering

GS1 EDI
GS1 Data Source
GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Microsoft Dynamics® NAV en AX vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf.

SPFI

GS1 EDI
SPFI is specialist in uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen. Termen als EDI, systeemintegratie, X.400, FTP en E-mail klinken onze medewerkers als muziek in de oren. SPFI ziet het met elkaar praten van systemen als een uitdaging en onze medewerkers hebben daarin meer dan 15 jaar ervaring en daarmee veel expertise opgebouwd. Met deze expertise hebben onze medewerkers in het verleden implementaties uitgevoerd bij vele bedrijven in uitlopende branches.

OMS International

GS1 EDI

OMS International is sinds 1991 actief op het gebied van B2B communicatie en ICT. Met vestigingen in Leerdam (NL) en in Brussel (B) is het bedrijf ook over de landsgrenzen actief. Door de achtergrond van de oprichters van OMS heeft het bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk gericht op de automotive branche. Tegenwoordig beslaat dat een breder werkgebied, van non-profit tot aan financiële organisaties, van fabrikant tot aan detailhandel.

Transus B.V.

GS1 EDI

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa met vestigingen in Nederland en Duitsland, focust Transus zich op de retailbranche. Sinds de oprichting in 2003 werken al meer dan 10.000 bedrijven via Transus. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

RBK Group

GS1 Barcodes
GS1 EDI

De RBK Group is al meer dan 30 jaar, dé specialist op het gebied van Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu in de foodsector.

Descartes

GS1 Barcodes
GS1 Data Source
GS1 EDI

Het Global Logistics Network™ van Descartes faciliteert de uitwisseling van elektronische gegevens en documenten tussen bedrijven. Naast het netwerk biedt Descartes diverse Software-as-a-Service oplossingen om communicatie tussen handelspartners te optimaliseren. Van weboplossing tot het volledig outsourcen inclusief 24/7 support.

ICS Vertex

GS1 Barcodes

ICS Vertex is ruim 15 jaar actief in de logistieke branche. Wij leveren de volledige oplossing voor uw logistieke proces, of delen daarvan: Hardware (printers, scanners, handterminals), Onderhoud en service, Maatwerk of standaard etiketten en overige verbruiksmaterialen voor printers. Software oplossingen, zowel standaard modules als maatwerk. Wij hebben alles onder een dak dus slechts 1 aanspreekpunt.

Pagina's