Implementatiepartnerzoeker

RFIDdirect

RFID / EPCglobal

RFIDdirect is focused on RFID software and components for productivity improvement in lots of businesses. Our business is based around tackling common production and logistical chain issues to speed up business cycles. Our founder has over 20+ years of RFID experience at your disposal for advise and support in developing the right solution for your problem.

EasyPOS software

GS1 EDI

EasyPOS software ontwikkelt software voor retailautomatisering en levert een passende POS-oplossing voor de zelfstandig ondernemer en het filiaalbedrijf. Wij zijn zeer actief in de fashionbranche en hebben hier sinds 1983 ervaring in. Wij hebben vele multi- en monobrandstores in de mode geautomatiseerd waarvan velen er tegenwoordig een online-filiaal bij hebben.

Brandbank B.V. - A Nielsen Company

GS1 Data Source

Brandbank (onderdeel van de Nielsen-groep) is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve digitale productcontent voor online winkels, mobiele-shoppingapps en virtuele-merchandisingapplicaties.

FashionUnited Indicia

GS1 Barcodes
GS1 EDI

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C).

EDICOM

GS1 EDI

Edicom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en installatie van hoogwaardige transactiesystemen tussen bedrijven (B2B) en overheden (B2G). Het is onze missie om uw beste bondgenoot te worden, u te ontlasten van alle problematiek en verantwoordelijkheid op het gebied van zenden en ontvangen van elektronische transacties zoals bestellingen, verzenddocumenten, facturen en financiële rapporten.

Logident

GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

In de logistieke wereld liggen nog veel uitdagingen in de optimalisatie van goederenstromen. Door goed te luisteren naar de klant wil Logident deze uitdagingen begrijpen en er samen nader inhoud aan geven, om vervolgens een goede pragmatische oplossing te kunnen realiseren. Hiermee helpt Logident haar klanten meer inzicht te krijgen in het bedrijfsproces, kosten te besparen en fouten te voorkomen.

Ferm RFID Solutions

RFID / EPCglobal

Ferm RFID Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van RFID; van strategieontwikkeling tot implementatie en van site survey tot het leveren van de juiste tags. Wij opereren wereldwijd, vanuit uw businessprocessen en in uiteenlopende markten.

Descartes

GS1 Barcodes
GS1 Data Source
GS1 EDI

Het Global Logistics Network™ van Descartes faciliteert de uitwisseling van elektronische gegevens en documenten tussen bedrijven. Naast het netwerk biedt Descartes diverse Software-as-a-Service oplossingen om communicatie tussen handelspartners te optimaliseren. Van weboplossing tot het volledig outsourcen inclusief 24/7 support.

eMagiz Services B.V.

eMagiz Services ontwikkelt hoogwaardige Software as a Service (SaaS) oplossingen voor Electronic Data Interchange (EDI) en Business-to-Business (B2B) integratie met uw handelspartners. eMagiz Services is actief in transport, logistieke dienstverlening, (non-)food retail, feed, doe-het-zelf sector.

Z-Index

GS1 Data Source
Z-Index B.V. is in Nederland de intermediair op het gebied van zorginformatie over alle zorgproducten die te verkrijgen zijn bij zorgverleners zoals apothekers, artsen, ziekenhuizen etc.

KPMG

GS1 Data Source

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

SyncForce

GS1 Data Source

SyncForce, is een Master Data Management cloud oplossing met geïntegreerde productontwikkeling en productlancering proces ondersteuning. De SyncForce "Product Succes Machine" (MDM+PPM+TPM) is ontworpen om het makkelijker te maken, in een multichannel wereld, succesvol merkproducten op de markt te brengen. SyncForce verbetert samenwerking bij het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten.

Bouwkracht

GS1 EDI
GS1 Data Source
Onafhankelijk adviesbureau actief in de FMCG markt wat zich bezighoudt met adviseren en ondersteunen van bedrijven op gebied van elektronisch zakendoen en procesoptimalisatie tussen bedrijven (e-B2B)

DIN Solutions B.V.

GS1 Barcodes
GS1 Data Source
GS1 EDI

DIN Solutions is sinds 1998 gecertificeerd Microsoft partner voor Dynamics NAV en sinds 2005 Gold Certified Dynamics Partners. DIN Solutions heeft zich gespecialiseerd in de food- en drankensector. Door middel van gecertificeerde add-ons voorzien wij in specifieke foodfunctionaliteit op het gebied van o.a.

Seeburger

GS1 EDI
Seeburger Business Integration Suit biedt haar klanten een kern-platform en data hub voor de veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische intergratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De Seeburger Integration Suite ondersteunt alle informatie- en communicatiekanalen met zakelijke partners, waaronder EDI, papier, fax en het web.

Pagina's