Implementatiepartnerzoeker

SPFI

GS1 EDI
SPFI is specialist in uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen. Termen als EDI, systeemintegratie, X.400, FTP en E-mail klinken onze medewerkers als muziek in de oren. SPFI ziet het met elkaar praten van systemen als een uitdaging en onze medewerkers hebben daarin meer dan 15 jaar ervaring en daarmee veel expertise opgebouwd. Met deze expertise hebben onze medewerkers in het verleden implementaties uitgevoerd bij vele bedrijven in uitlopende branches.

Z-Index

GS1 Data Source
Z-Index B.V. is in Nederland de intermediair op het gebied van zorginformatie over alle zorgproducten die te verkrijgen zijn bij zorgverleners zoals apothekers, artsen, ziekenhuizen etc.

Transus B.V.

GS1 EDI

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa met vestigingen in Nederland en Duitsland, focust Transus zich op de retailbranche. Sinds de oprichting in 2003 werken al meer dan 10.000 bedrijven via Transus. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

RBK Group

GS1 Barcodes
GS1 EDI

De RBK Group is al meer dan 30 jaar, dé specialist op het gebied van Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu in de foodsector.

CAROZ B.V.

GS1 EDI
CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten. Vanuit onze passie en betrokkenheid maken wij het verschil, daardoor is uw dagelijkse logistieke aansturing bij onze experts in goede handen.

De Koningh Coding & Labeling B.V.

GS1 Barcodes
De Koningh Coding & Labeling BV is de grootste zelfstandige speler in de markt van productidentificatie van producten en verpakkingen. Zij is een gedreven en klantgerichte organisatie die haar klanten een compleet en kwalitatief goed productenpakket biedt. De Koningh denkt oplossingsgericht en is altijd innovatief bezig om aan de persoonlijke wensen van iedere klant te voldoen. Service staat hoog in het vaandel.

Bouwkracht

GS1 EDI
GS1 Data Source
Onafhankelijk adviesbureau actief in de FMCG markt wat zich bezighoudt met adviseren en ondersteunen van bedrijven op gebied van elektronisch zakendoen en procesoptimalisatie tussen bedrijven (e-B2B)

KPMG

GS1 Data Source

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

SyncForce

GS1 EDI

SyncForce, is een Master Data Management cloud oplossing met geïntegreerde productontwikkeling en productlancering proces ondersteuning. De SyncForce "Product Succes Machine" (MDM+PPM+TPM) is ontworpen om het makkelijker te maken, in een multichannel wereld, succesvol merkproducten op de markt te brengen. SyncForce verbetert samenwerking bij het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten.

Dalosy Projecten B.V.

GS1 Barcodes

Dalosy is uw partner voor het optimaliseren en automatiseren van uw mobiele bedrijfsprocessen. Van magazijnmedewerker tot parkeerwachter en van waterstandopnemer tot servicemonteur. Onze oplossingen bieden in verschillende werkvelden grote voordelen.

AIS-Scanology B.V.

GS1 Barcodes

AIS-Scanology B.V. is als onderdeel van de AIS groep een onafhankelijke, professionele en oplossingsgerichte leverancier van Automatische Identificatie Systemen voor de Europese markt met een extensieve historie en kennis op het gebied van Barcode technologie.

Rozis B.V.

GS1 Barcodes
GS1 EDI

Rozis heeft ruime ervaring met de koppeling van EDI-software met bedrijfsinterne applicaties als King, AccountView, Sap, Afas, Exact en Microsoft. Ook levert ze stand-alone en/of online EDI-oplossingen. Het transport van uw elektronische berichten wordt door het Rozis Facilitair Centrum afgehandeld. U heeft toegang tot diverse postbussystemen als X400, GoSecure, Geis, IBM, AS/2.

NedFox B.V.

GS1 EDI
NedFox levert retail software voor point of sale en retail management die u helpen uw organisatie effectiever aan te sturen, met een hoger rendement op uw technologie investering. Onze oplossingen zijn bekend om de enorme schaalbaarheid en inzetbaarheid in verschillende retail branches.

Videojet Technologies B.V.

GS1 Barcodes

Videojet Technologies helpt al meer dan 40 jaar tienduizenden tevreden klanten om kosten te besparen en kwaliteit te leveren. Op welk type materiaal u ook wilt coderen, Videojet heeft altijd een betrouwbaar codeersysteem voor u beschikbaar. Onze codeersystemen zijn onderhoudsarm, maar we zijn 24/7 bereikbaar voor technische hulp.

Descartes

GS1 Barcodes
GS1 Data Source
GS1 EDI

Het Global Logistics Network™ van Descartes faciliteert de uitwisseling van elektronische gegevens en documenten tussen bedrijven. Naast het netwerk biedt Descartes diverse Software-as-a-Service oplossingen om communicatie tussen handelspartners te optimaliseren. Van weboplossing tot het volledig outsourcen inclusief 24/7 support.

Pagina's