Implementatiepartnerzoeker

EasyPOS software

GS1 EDI

EasyPOS software ontwikkelt software voor retailautomatisering en levert een passende POS-oplossing voor de zelfstandig ondernemer en het filiaalbedrijf. Wij zijn zeer actief in de fashionbranche en hebben hier sinds 1983 ervaring in. Wij hebben vele multi- en monobrandstores in de mode geautomatiseerd waarvan velen er tegenwoordig een online-filiaal bij hebben.

Bouwkracht

GS1 EDI
GS1 Data Source
Onafhankelijk adviesbureau actief in de FMCG markt wat zich bezighoudt met adviseren en ondersteunen van bedrijven op gebied van elektronisch zakendoen en procesoptimalisatie tussen bedrijven (e-B2B)

Zetes B.V.

GS1 Barcodes

Zetes is een toonaangevende internationale system integrator en leverancier van innovatieve oplossingen en diensten voor Goods Identification en People Identification. Zetes biedt een zestal gestandaardiseerde oplossingen:ZetesAthena (in store management);ZetesAtlas (packaging excecution);ZetesChronos (Proof of Delivery);ZetesOlympus (Track & Trace);ZetesMedea (Logistics Excecution);ZetesAres (Direct Store Delivery).

Clavis Insight

GS1 Data Source
Clavis technologie is een toonaangevende leverancier van datakwaliteit cloud-gebaseerde oplossingen voor leveranciers, detailhandelaren, groothandels in een aantal sectoren. Clavis levert onmiddellijke toegevoegde waarde door te zorgen voor correcte productinformatie en past voor elk gewenst doel waar deze informatie gebruikt wordt.

Logistore B.V.

GS1 Data Source
Logistore helpt organisaties met het oplossen van vraagstukken op het gebied van magazijnlogistiek. Logistore ontwikkelt slimme logistieke concepten vanuit de basisprocessen van de opdrachtgever. De mens staat hierbij altijd centraal. Ons succes is de koppeling van de uitdagingen van de opdrachtgever met de technische mogelijkheden die de markt momenteel biedt.

Videojet Technologies B.V.

GS1 Barcodes

Videojet Technologies helpt al meer dan 40 jaar tienduizenden tevreden klanten om kosten te besparen en kwaliteit te leveren. Op welk type materiaal u ook wilt coderen, Videojet heeft altijd een betrouwbaar codeersysteem voor u beschikbaar. Onze codeersystemen zijn onderhoudsarm, maar we zijn 24/7 bereikbaar voor technische hulp.

Artikelperfect B.V.

GS1 Barcodes

Artikelperfect is specialist in artikelgegevens voor consumentenproducten in de hele logistieke keten, van fabrikant tot winkel.
Voor barcodes begeleiden we u vanaf de inpassing in uw bedrijfsproces tot en met het afdrukken en gebruiken van de codes.

ConQuaestor B.V.

GS1 Data Source
GS1 EDI

ConQuaestor biedt toonaangevende oplossingen voor Retail. Onze vijfhonderd specialisten bieden concrete oplossingen voor management- en operationele vraagstukken. Wij zijn de expert op het gebied van het verbeteren van uw bedrijfsvoering. Wij richten ons op de samenhang tussen processen, de organisatie als geheel en de besturing daarvan. Wij hebben een van de grootste Lean Six Sigma expertgroepen.

Been management consulting B.V.

GS1 EDI

Been management consulting (been MC) adviseert en begeleidt supply chain transformatieprojecten, voor mulinationals en mid-size bedrijven, om tot de 30% van de bedrijven te horen die wel succesvol zijn in veranderprojecten. Hierbij maken wij gebruik van onze head & heart aanpak.

Changing business for the long run

FashionUnited Indicia

GS1 Barcodes
GS1 EDI

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C).

OMS International

GS1 EDI

OMS International is sinds 1991 actief op het gebied van B2B communicatie en ICT. Met vestigingen in Leerdam (NL) en in Brussel (B) is het bedrijf ook over de landsgrenzen actief. Door de achtergrond van de oprichters van OMS heeft het bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk gericht op de automotive branche. Tegenwoordig beslaat dat een breder werkgebied, van non-profit tot aan financiële organisaties, van fabrikant tot aan detailhandel.

ProductWare B.V.

GS1 Barcodes

Intercount Automatisering en I&DT B.V. hebben hun krachten gebundeld onder de naam ProductWare B.V. Hierdoor bieden wij een unieke combinatie van 30 jaar vakmanschap in het ontwikkelen van software en de middelen van een grotere organisatie. Wij voorzien in oplossingen voor de logistieke sector. U bespaart tijd en geld door het toepassen van ons Warehouse Management Systeem.

Transus B.V.

GS1 EDI

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa met vestigingen in Nederland en Duitsland, focust Transus zich op de retailbranche. Sinds de oprichting in 2003 werken al meer dan 10.000 bedrijven via Transus. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

AIS-Scanology B.V.

GS1 Barcodes

AIS-Scanology B.V. is als onderdeel van de AIS groep een onafhankelijke, professionele en oplossingsgerichte leverancier van Automatische Identificatie Systemen voor de Europese markt met een extensieve historie en kennis op het gebied van Barcode technologie.

SATO Benelux B.V.

GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

SATO Benelux is onderdeel van SATO Corporation, opgericht in 1940 en een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen, business partners en systeem integratie partners, welke volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor automatische identificatie en etikettering.

Pagina's