Implementatiepartnerzoeker

Clavis Insight

GS1 Data Source
Clavis technologie is een toonaangevende leverancier van datakwaliteit cloud-gebaseerde oplossingen voor leveranciers, detailhandelaren, groothandels in een aantal sectoren. Clavis levert onmiddellijke toegevoegde waarde door te zorgen voor correcte productinformatie en past voor elk gewenst doel waar deze informatie gebruikt wordt.

Bouwkracht

GS1 EDI
GS1 Data Source
Onafhankelijk adviesbureau actief in de FMCG markt wat zich bezighoudt met adviseren en ondersteunen van bedrijven op gebied van elektronisch zakendoen en procesoptimalisatie tussen bedrijven (e-B2B)

Schouw Informatisering

GS1 EDI
GS1 Data Source
GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Microsoft Dynamics® NAV en AX vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf.

Generix Group Benelux

GS1 EDI

Generix Group biedt het snel evoluerende Retail Ecosystem toonaangevende Collaborative Software Solutions om rendabel te opereren, effectief aan te passen, en duurzaam te groeien. Generix Group helpt retailers, logistieke dienstverleners en fabrikanten met het beheren, delen en het optimaliseren van hun informatiestromen.

EDICOM

GS1 EDI

Edicom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en installatie van hoogwaardige transactiesystemen tussen bedrijven (B2B) en overheden (B2G). Het is onze missie om uw beste bondgenoot te worden, u te ontlasten van alle problematiek en verantwoordelijkheid op het gebied van zenden en ontvangen van elektronische transacties zoals bestellingen, verzenddocumenten, facturen en financiële rapporten.

AIS-Scanology B.V.

GS1 Barcodes

AIS-Scanology B.V. is als onderdeel van de AIS groep een onafhankelijke, professionele en oplossingsgerichte leverancier van Automatische Identificatie Systemen voor de Europese markt met een extensieve historie en kennis op het gebied van Barcode technologie.

FashionUnited Indicia

GS1 Barcodes
GS1 EDI

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C).

KPMG

GS1 Data Source

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

Zetes B.V.

GS1 Barcodes

Zetes is een toonaangevende internationale system integrator en leverancier van innovatieve oplossingen en diensten voor Goods Identification en People Identification. Zetes biedt een zestal gestandaardiseerde oplossingen:ZetesAthena (in store management);ZetesAtlas (packaging excecution);ZetesChronos (Proof of Delivery);ZetesOlympus (Track & Trace);ZetesMedea (Logistics Excecution);ZetesAres (Direct Store Delivery).

SATO Benelux B.V.

GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

SATO Benelux is onderdeel van SATO Corporation, opgericht in 1940 en een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen, business partners en systeem integratie partners, welke volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor automatische identificatie en etikettering.

CaptureTech Corporation B.V.

GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

CaptureTech is de specialist op het gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren, implementeren en ondersteunen complete oplossingen voor logistieke toepassingen, gebaseerd op automatische identificatie technieken als Barcode, RF, RFID, Vision en Voice Recognition.

Transus B.V.

GS1 EDI

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa met vestigingen in Nederland en Duitsland, focust Transus zich op de retailbranche. Sinds de oprichting in 2003 werken al meer dan 10.000 bedrijven via Transus. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

SCANID B.V.

GS1 Barcodes

Met een meer dan 25 jarige expertise op het gebied van 1D en 2D Barcodes, RFID en Direct Part Marketing toepassingen in allerhande industrieën is SCANID ook uw partner op het gebied van Automatische Identificatie toepassingen. Ons uitgebreide portfolio van hardware en software, in combinatie met onze expertise, maakt van SCANID een "Total Solution Provider", welke van begin tot eind een GS1 traject kan leveren en implementeren.

CAROZ B.V.

GS1 EDI
CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten. Vanuit onze passie en betrokkenheid maken wij het verschil, daardoor is uw dagelijkse logistieke aansturing bij onze experts in goede handen.

Foodscore Group

GS1 Data Source
Foodscore ondersteunt haar klanten binnen de levensmiddelen industrie met oplossingen die hen in staat stellen innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en veilige producten op de markt te brengen. Door continue te blijven innoveren in samenspraak met haar klanten en het zo ‘lean’ mogelijk inzetten van kennis, mensen en middelen kan Foodscore haar klanten op een duurzame en kosteneffectieve manier ondersteunen waarbij een heldere en duidelijke business case voor return on investment centraal staat.

Pagina's